FILIPOVIĆ SE NADA DA ĆE GA PODRŽATI ŠKARE OŽBOLT: / 'Njeno biračko tijelo je na najavu podrške Tomaševiću očito jako loše reagiralo'

'Ona je na sučeljavanju na jednoj lokalnoj televiziji jasno rekla da će podržati Tomislava Tomaševića u drugom krugu', rekao je Filipović

10.5.2021.
17:28
Goran Stanzl/PIXSELL

Nakon što je Vesna Škare Ožbolt najavila podizanje kaznene prijave zbog prljave kampanje, kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zagreba Davor Filipović rekao je da je njezino biračko tijelo loše reagiralo na to što je rekla da će podržati Tomislava Tomaševića u drugom krugu.

“Ona je na sučeljavanju na jednoj lokalnoj televiziji jasno rekla da će podržati Tomislava Tomaševića u drugom krugu. Njeno biračko tijelo je na to očito jako loše reagiralo i ja se nadam da će ona u drugom krugu ipak podržati mene”, rekao je Filipović.

“Vidim se u drugom krugu i tamo ću odmjeriti snage s, kako za sada ankete pokazuju, Tomislavom Tomaševićem i uvjeren sam u svoju pobjedu”, istaknuo je.

Izborni troškovi

Rekao je da je njegov račun otvoren sukladno svim zakonskim propisima kada su pitanju izborni troškovi te da su do sada prikazani svi troškovi za period od otvaranja računa pa do kada je trebalo poslati preliminarno izvješće.

"Sljedeće izvješće šalje se sedam dana prije drugog kruga, a konačno izvješće šalje se 30 dana nakon lokalnih izbora i u njemu će biti obuhvaćeni apsolutno svi troškovi koji će nastati u mojoj kampanji. Sad je bitno imati uvid u svaku kunu proračuna i sukladno tome ćete imati uvid u svaku potrošenu kunu Svi moramo ići snažno prema transparentnosti”, tvrdi.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali