Play ponuda

FER-ovci ZGROŽENI: Fakultet ih pozvao na duhovnu obnovu koju vodi kontroverzni svećenik: 'Ovo je dno dna'

Image
Foto: Pixsell

Studenti Fakulteta elektrotehnike i računarstva putem studomata su dobili poziv na duhovnu obnovu.

8.12.2017.
15:18
Pixsell
Play ponuda

Udruga 'Center for Civil Courage' na Facebooku je objavila screenshot poruke sa studomata. 'Fakultet elektrotehnike i računarstva poziva na duhovnu obnovu koju će voditi lik koji misli da je “medicinski nevjerojatno da djevojka zatrudni tijekom silovanja?! Nekada je FER bio jedan od najcjenjenijih i najboljih fakulteta u Hrvatskoj, pa i Europi', objavljeno je na Facebooku udruge.

I novinar N1 televizije Andro Anić na Twitteru je objavio kako su svi FER-ovi studenti dobili obavijest i poziv na duhovnu obnovu koju vodi don Stojić te to prokomentirao riječima: "Ovo je dno dna."

Kontroverzni Stojić u javnosti je poznat po nekim od skandaloznih izjava koje je izrekao. Jednom je prilikom kazao kako je joga zlo, a kondomi uništavaju brakove, dok je ovog ljeta kazao kako bi po Josipu Brozu Titu trebalo preimenovati zagrebačko odlagalište otpada.

shimmer fallback

Don Stojić: Joga je zlo, a kondomi uništavaju brakove

shimmer fallback

Don Stojić: Joga je zlo, a kondomi uništavaju brakove

Image
'ŠTO JE PREVIŠE JE PREVIŠE!' Radikalni svećenik se naslađuje: /

'Evo, imam prijedlog što bi mogli nazvati po maršalu Titu'

Nedavno je šokirao i porukom koju je odaslao moliteljima pred bolnicama, kojima je rekao kako 'su u ratu i moraju biti na prvoj crti bojišnice.

Don Stojić ovog je ljeta posjetio Ultru, gdje je promatrao oskudne djevojke i mladiće te sve skupa komentirao riječima 'Ovo je strašno'.

Play ponuda
Play ponuda