Evo na kojim je fakultetima ostalo mjesta

18.7.2012.
6:52
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ukupno je na Sveučilištu u Zagrebu ostalo slobodno još 1.493 mjesta. Mjesta ima na svim fakultetima, osim na Medicinskom fakultetu, Fakultetu političkih znanosti, Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu, Stomatološkom fakultetu te na združenom studiju Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Fakulteta organizacije i informatike iz Varaždina.

Na Sveučilištu u Splitu slobodno je još 620 mjesta. No, popunjeni su združeni studij Kemijsko-tehnološkog fakulteta i Medicinskog fakulteta, Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, Pomorski fakultet, Filozofski fakultet, Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije, Medicinski fakultet, Odjel zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu, Kineziološki fakultet i Sveučilišni studijski centar za studije mora.

Sveučilište u Rijeci ima još 282 slobodna mjesta. Mjesta jedino nema na Učiteljskom fakultetu te na Odjelu za matematiku Sveučilišta u Rijeci. Na sveučilištu Jurja Dobrile u Puli ima 339 mjesta na svim studijima, kao i na Sveučilištu u Dubrovniku, gdje su ostala još 94 slobodna mjesta.

Na Sveučilištu u Zadru još su slobodna 144 mjesta, a mjesta nema na Odjelu za anglistiku, Odjelu za arheologiju i Odjelu za psihologiju.

Na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku slobodna su još 364 mjesta, a u potpunosti su popunjeni Filozofski fakultet, Učiteljski fakultet, Odjel za biologiju i Odjel za fiziku.

Također, potpuno su popunjeni Zdravstveno učilište u Zagrebu, Tehničko veleučilište u Zagrebu i Veleučilište u Varaždinu.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Pandora Aroma Difuzer za raspršivanje eteričnih ulja
458kn539kn
Raspršuje vaša omiljena eterična ulja te mijenja boju.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali