Play ponuda

Evo na kojim je fakultetima ostalo mjesta

shimmer fallback
18.7.2012.
6:52
Play ponuda

Ukupno je na Sveučilištu u Zagrebu ostalo slobodno još 1.493 mjesta. Mjesta ima na svim fakultetima, osim na Medicinskom fakultetu, Fakultetu političkih znanosti, Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu, Stomatološkom fakultetu te na združenom studiju Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Fakulteta organizacije i informatike iz Varaždina.

Na Sveučilištu u Splitu slobodno je još 620 mjesta. No, popunjeni su združeni studij Kemijsko-tehnološkog fakulteta i Medicinskog fakulteta, Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, Pomorski fakultet, Filozofski fakultet, Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije, Medicinski fakultet, Odjel zdravstvenih studija Sveučilišta u Splitu, Kineziološki fakultet i Sveučilišni studijski centar za studije mora.

Sveučilište u Rijeci ima još 282 slobodna mjesta. Mjesta jedino nema na Učiteljskom fakultetu te na Odjelu za matematiku Sveučilišta u Rijeci. Na sveučilištu Jurja Dobrile u Puli ima 339 mjesta na svim studijima, kao i na Sveučilištu u Dubrovniku, gdje su ostala još 94 slobodna mjesta.

Na Sveučilištu u Zadru još su slobodna 144 mjesta, a mjesta nema na Odjelu za anglistiku, Odjelu za arheologiju i Odjelu za psihologiju.

Na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku slobodna su još 364 mjesta, a u potpunosti su popunjeni Filozofski fakultet, Učiteljski fakultet, Odjel za biologiju i Odjel za fiziku.

Također, potpuno su popunjeni Zdravstveno učilište u Zagrebu, Tehničko veleučilište u Zagrebu i Veleučilište u Varaždinu.

Play ponuda
Play ponuda