PATNJE STANOVNIKA SREDNJAKA / Dva mjeseca u Zagrebu žive bez tople vode! 'Užas, suprug se razbolio. Jako je loše...'; Cijevi zapele na Carini?

Stanari su ispričali da su im sami radnici rekli da je problem u tome što su cijevi zapele na Carini

16.9.2021.
8:34
Luka Stanzl/PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Četiri nebodera u zagrebačkoj ulici Braće Domany, u kvartu Srednjacima, već gotovo dva mjeseca nemaju tople vode, piše Jutarnji list.

Radovi su započeli u srpnju, topla voda prvi puta je nestala 23. srpnja, a vratila se 17. kolovoza. No, onda su stanovnici ponovno ostali bez nje 23. kolovoza i još uvijek nije došla. Stanari su dobili obavijest da će doći 12. rujna pa je i taj rok prebačen na 17. rujna.

'Suprug se razbolio'

"Ovo je užas, suprug se razbolio od hladne vode, ima problema s mjehurom i sad mu je jako loše. On je visok i jak čovjek, jako puno vode treba zgrijati da bi se mogao pošteno oprati", kaže Ratka Kukuljević, supruga glumca Đorđa Kukuljevića.

Stanari su ispričali da su im sami radnici rekli da je problem u tome što su cijevi zapele na Carini. Iz HEP Toplinarstva, pak, kažu da su se radovi u Braće Domany odužili zbog nedostatka potrebnog materijala.

Kašnjenje isporuke opreme iz inozemstva

"Za dio krajnjih kupaca u naselju Srednjaci na adresama Ulica braće Domany 2-8, Ulica majstora Radovana 10-32 i Hećimovićeva ulica 2-24 najavljena je obustava isporuke tople vode u razdoblju od 23. kolovoza 2021. do 12. rujna 2021., međutim, zbog kompleksnosti radova i kašnjenja u isporuci opreme iz inozemstva, bili smo primorani pomaknuti razdoblje obustave na 17. rujna 2021. na čemu se ispričavamo stanovnicima Srednjaka, poručuju iz HEP Toplinarstva.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali