HOMO-PROPAGANDA

DUGINE OBITELJI TUŽILE VIGILARE: Batarelo traži ‘tsunami molitve za sud’: ‘Za svaki like smatram da ste izmolili barem jednu Zdravo Marijo!’

U srijedu u podne započinje sudsko ročište zbog tužbe Duginih obitelji protiv Vigilarea zbog peticije kojom su nastojali spriječiti emitiranje dokumentarnog filma za djecu ‘Janina dugina obitelj’

Predsjednik ultrakatoličke udruge Vigilare, Vice John Batarelo objavio je da ih je udruga Dugine obitelji tužila zbog peticije “Stop homo-propagandi na državnoj televiziji”. Peticiju su Batarelo i njegova udruga pokrenuli kako bi spriječili emitiranje dokumentarnog filma za djecu “Janina dugina obitelj”. Na Facebooku je obznanio kako ročište u tom slučaju počinje u srijedu u podne te zamolio svoje sljedbenike da se pomole.

“Trebamo tsunami molitve za sud. Dugina obitelj tuži Vigilare!!!

Poštovani prijatelji, sutra, srijeda u 10 sati (ispravak: u 12 sati) na Županijskom sudu u Zagrebu imamo prvo ročište u tužbi homoseksualne grupacije ‘Dugina obitelj’ protiv Vigilare radi ‘diskriminacije’ u Vigilarevoj peticiji iz petog mjeseca ove godine protiv Homo-propogande na HRT (“dokumentarni dječji film” o lezbačama) gdje smo prikupili preko 13.700 potpisa.

Njihova tužba je protiv slobode govora i sloboda vjere. Zamolio bih od vas da se pomolite ili/i prikažete svetu misu za nas. Hvala. Za svaki like smatram da ste izmolili barem jednu Zdravo Marijo!”, napisao je Batarelo na Facebooku., a potom i obrisao objavu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr