DUGINE OBITELJI TUŽILE VIGILARE: / Batarelo traži 'tsunami molitve za sud': 'Za svaki like smatram da ste izmolili barem jednu Zdravo Marijo!'

U srijedu u podne započinje sudsko ročište zbog tužbe Duginih obitelji protiv Vigilarea zbog peticije kojom su nastojali spriječiti emitiranje dokumentarnog filma za djecu 'Janina dugina obitelj'

15.9.2020.
22:20
Pixsell
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Predsjednik ultrakatoličke udruge Vigilare, Vice John Batarelo objavio je da ih je udruga Dugine obitelji tužila zbog peticije "Stop homo-propagandi na državnoj televiziji". Peticiju su Batarelo i njegova udruga pokrenuli kako bi spriječili emitiranje dokumentarnog filma za djecu "Janina dugina obitelj". Na Facebooku je obznanio kako ročište u tom slučaju počinje u srijedu u podne te zamolio svoje sljedbenike da se pomole.

"Trebamo tsunami molitve za sud. Dugina obitelj tuži Vigilare!!!

Poštovani prijatelji, sutra, srijeda u 10 sati (ispravak: u 12 sati) na Županijskom sudu u Zagrebu imamo prvo ročište u tužbi homoseksualne grupacije 'Dugina obitelj' protiv Vigilare radi 'diskriminacije' u Vigilarevoj peticiji iz petog mjeseca ove godine protiv Homo-propogande na HRT ("dokumentarni dječji film" o lezbačama) gdje smo prikupili preko 13.700 potpisa.

Njihova tužba je protiv slobode govora i sloboda vjere. Zamolio bih od vas da se pomolite ili/i prikažete svetu misu za nas. Hvala. Za svaki like smatram da ste izmolili barem jednu Zdravo Marijo!", napisao je Batarelo na Facebooku., a potom i obrisao objavu.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali