DUBROVAČKI ŽUPAN I ČLANOVI LOKALNOG STOŽERA NISU ZARAŽENI: / Negativni su, ali moraju biti u samoizolaciji

Image

Županu i članovima Stožera jučer je, zbog kontakta s COVID-19 pozitivnim osobama, propisana samoizolacija, a jutros je priopćeno kako su rezultati sva četiri testa negativni

2.9.2020.
9:56

Dubrovačko neretvanski župan Nikola Dobroslavić, načelnik županijskog Stožera civilne zaštite Joško Cebalo, glasnogovornik Nikša Miletić i ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Mato Lakić negativni su na koronavirus, no ostaju u samoizolaciji, izvijestio je u srijedu lokalni Stožer.

Županu i članovima Stožera jučer je, zbog kontakta s COVID-19 pozitivnim osobama, propisana samoizolacija, a jutros je priopćeno kako su rezultati sva četiri testa negativni. Bez obzira na to, sukladno važećim protokolima, oni ostaju u samoizolaciji do 10. rujna.

Naime, protekli tjedan u palači Ranjina održan je sastanak s predstavnicima gospodarstvenika iz Dubrovačko-neretvanske županije, a naknadnim testiranjem utvrđeno je da je dio njih pozitivan na Covid-19.

U konzultaciji s epidemiolozima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo utvrđeno je da na sastanku nije bilo bliskog kontakta, međutim kao mjera opreza, propisana je samoizolacija i testiranje na koronavirus svim sudionicima tog sastanka.

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno