Play ponuda

SABORSKI ZASTUPNIK DRELE EKSAO GEMIŠT PA PODRIGNUO U KAMERU: / Popljuvali ga, sad je objavio objašnjenje tog poteza

'Hrvatski Sabor za mene je najvažnija institucija u RH, i svojim ću radom učiniti sve da opravdam povjerenje koje su mi dali birači', poručuje

7.7.2020.
16:23
Play ponuda

Davor Dretar Drele, inače zabavljač, radijski i televizijski voditelj, preko liste Škorinog Domovinskog pokreta dokopao se saborske fotelje. Ulazak u parlament je proslavio eksanjem gemišta i podrigivanjem, a snimka se brzo proširila društvenim mrežama.

Image
DRELE SI ČESTITAO NA ULASKU U SABOR: /

Popio je gemišt i podrignuo: 'Jel ga bude gospon zastupnik vdrapil z prve?'

Image
DRELE SI ČESTITAO NA ULASKU U SABOR: /

Popio je gemišt i podrignuo: 'Jel ga bude gospon zastupnik vdrapil z prve?'

Sada je zastupnik Dretar objavio novu, u kojoj se ispričava.

"Tek sam izabran za zastupnika, a već sam postao zvijezda društvenim mreža zahvaljujući privatnoj snimci poslanoj nekolicini prijatelja“, počinje.

„Bio je to oproštaj mog života u kojem sam bio tzv. obični građanin pa sam se jednostavno našalio nesvjestan da bi netko to mogao shvatiti ozbiljno. U slučaju da sam povijedio bilo čije osjećaje, iskreno se ispričavam", poručio je Dretar.

„A sad za ozbiljno. Hrvatski Sabor za mene je najvažnija institucija u RH, i svojim ću radom učiniti sve da opravdam povjerenje koje su mi dali birači U politiku nisam ušao iz šale već s ozbiljnošću da mijenjam ono što je istu tu politiku učinilo stranom i nerazumljivom hrvatskom narodu. Preda mnom i pred Domovinskim pokretom je zahtjevno razdobblje u kojem ćemo, kako smo i obećali, vratiti poštenje i obraz u hrvatsku politiku", poručio je Drele domaćim sokom od aronije s domaćeg OPG-a.

"Živjeli vi meni eko, bio i organski", zaključio je.

Play ponuda
Play ponuda