ZA DLAKU SE IZVUKAO

DRAMATIČAN PRIZOR IZ DUGE RESE: Vozač za dlaku izbjegao krov koji je srušio olujni vjetar, mogao je poginuti

U pitanju su doslovno bile sekunde koje su sretnom vozaču možda spasile i život

U Karlovcu i Dugoj Resi stotinjak je intervencija na sanaciji oštećenih kuća i na uklanjanju polomljenih grana s prometnica što je posljedica nevremena koje je započelo nešto prije 18 sati, pa se smirilo i u 21 sat ponovilo, doznaje Hina u Centru 193.

Zapovjednik Vatrogasne zajednice Karlovačke županije Goran Franković rekao je Hini da je znatno oštećeno najmanje 35 krovova u Karlovcu i 15 u Dugoj Resi, te vatrogasci rade na sprječavanju većih šteta svugdje gdje je to moguće. Angažirane su sve snage na terenu Karlovca i Duge Rese, ali i vatrogasna vozila s ljestvama za rad na visini iz Ogulina i Slunja, da bi se krovovi mogli prekrili.

STIGLO NOVO OLUJNO NEVRIJEME: U Istri silovit vjetar rušio stabla, a munje parale nebo; u Dugoj Resi nevrijeme odnijelo krov vijećnice

Vjetar ‘skinuo’ krov s Gradske vijećnice

Između ostalog užurbano se radi na prekrivanju krova na zgradi Otvorenog učilišta u Dugoj Resi s kojeg je vjetar odnio limeni pokrov. U sklopu zgrade  je i Gradska uprava s dvije gradske vijećnice u koje je prodrla obilna kiša. Radio Mrežnica piše o nevjerojatnoj sreći koju je imao jedan vozač škode koji je poslijepodne parkirao svoj automobil na parkirališno mjesto ispred zgrade tamošnje Gradske vijećnice.

Na snimci nadzorne kamere vidi se kako je vozač za dlaku izbjegao pad krova koji je vjetar “skinuo” sa zgrade. U pitanju su doslovno bile sekunde koje su sretnom vozaču možda spasile i život. Taj dramatični trenutak vidi se oko 59 sekunde snimke.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr