DOMOVINSKI POKRET RASPALIO PO VLADAJUĆOJ STRANCI: / 'Plenkovićev HDZ nije Tuđmanov HDZ! Oni su - KKK!'

Domovinski pokret se obrušio na HDZ zbog njihovih učestalih prozivki i optužbi da su suprotno od onoga kakvima se predstavljaju

28.4.2021.
17:42
pixsell

Domovinski pokret priopćenjem je odgovorio na priopćenje zagrebačkog HDZ-a koji tvrdi da su oni suprotno od onoga kakvim se predstavljaju. Drugo je to priopćenje kojeg je u zadnjih nekoliko dana potpisao zamjenik predsjednika stranke Mario Radić, a prenosimo ga u cijelosti:

“HDZ Grada Zagreba u javnost je odaslao priopćenje, u kojem, pored ostaloga, tvrdi da je Domovinski pokret 'suprotan od onoga kakvim se predstavlja'… U istom priopćenju, HDZ odlazi čak i korak dalje od svog najvjernijeg pouzdanika – Milorada Pupovca. Gdje Milorad stade, tu HDZ produži!

Prije nego što odgovorimo na nesuvisli partijski pamflet, upućujemo javni poziv 'HDZ-u Grada Zagreba' da se izjasne u čije ime govore – i tko/što je to 'zagrebački HDZ'?! Jesu li to, primjerice, Andrija Hebrang i Stjepan Tuđman ili možda – Nina Obuljen i skupina Plenkovićevih ministara s optuženičke klupe? Ili možda kandidat Davor Filipović, predsjednik nadzornog odbora Hrvatskih šuma, čiji je direktor zbog korupcije završio u Remetincu, a strikan u SDP-u BiH? Tko to naše ime doziva?! Drugovi, odgovorite, tko ste!

U našem zadnjem odgovoru najčvršćem stupu trgovačke koalicije HDZ-a i SDSS-a, Miloradu Pupovcu, pozvali smo i Plenkovića i Pupovca da javno proglase svoju koaliciju. Ali to, da nam umjesto Pupovca odgovori Plenković – zaista nismo očekivali. Čak niti u snu…

I Pupovčevo i Plenkovićevo priopćenje – ista je ruka pisala. Paktu Plenković-Pupovac javno zahvaljujemo što su nas poslušali i što su napokon izašli iz ormara – tako da sada svi hrvatski birači jasno vide tko su i što su, tko je s kim – i da jasno pokažu tko se zaista lažno predstavlja."

Trgovačka koalicija i KKK

"Plenkovićev HDZ je lažni HDZ koji koalira sa SDSS-om, strankom koju je osnovao ratni zločinac Goran Hadžić, strankom koja je bila temelj okupacijske vlasti u Vukovaru i na drugim područjima naše domovine. Plenkovićev HDZ nije Tuđmanov HDZ! Razlika između ta dva HDZ-a je drastična; Tuđmanova stranka je bila suverenistička, a Plenkovićeva partija je globalistička i sluganska.

Zadnji primjer postupanja Andreja Plenkovića na štetu hrvatskih građana je onaj potpunog debakla s nabavkom cjepiva. Ne ulazeći u znanstvene rasprave, samo ćemo politički komentirati da smo imali prilike vidjeti njegovo anemično i besramno ulizivanje, podjednako anemičnim briselskim birokratima – svi hrvatski građani mogli su jasno vidjeti kako hrvatske interese Plenković brani preko Kurza, austrijskog premijera!

Vezano uz jedan reperski glazbeni spot – mi smo odgovornu osobu za ovaj navodni, a minoran propust odmah razriješili i tako pokazali da tražimo odgovornost od svih, na svim razinama. A Plenković nije razriješio svoje korumpirane ministre, njegove HDZ-ovce odgovorne za nezabilježenu korupciju, čak i u svjetskim razmjerima. Pritisak javnosti je do sada smijenio 'samo' 16 Plenkovićevih ministara zbog teških slučajeva pljačke javnog novca i korupcije, od mogućih 30 – što je preko 50 posto šuta, da se izrazimo njemu razumljivim, košarkaškim rječnikom."

Izbor između suverenista i globalista

"Zadnje, svima očite, milijunske pljačke u Ministarstvu zdravstva, vidimo Plenković još uvijek brani. Plenkovićev HDZ i njegova trgovačka koalicija su koruptivno-klijentelistički klan – oni su ‘KKK’! Plenkovićev HDZ je, modernom terminologijom rečeno – lažni Facebook profil!

Ti koji se lažno predstavljaju, lažni HDZ, lažni Facebook profil, nama pišu o nekim ranijim radovima jednog mladog glazbenika, sina hrvatskog branitelja, ratnog invalida, pišu nam o politički nekorektnoj, protestnoj mladenačkoj supkulturi u čijem smo se smjeru usudili pogledati, pa da vidimo što to muči naše mlade, kako ih uključiti i zadržati u Hrvatskoj, sa svim njihovim manama, ali i dobrim stranama… Pokušaj tako jeftinog i proračunatog politikantskog napada na nas – ispod je svake razine. Svakome treba dati drugu priliku, a osobito sinu hrvatskog branitelja.

Domovinski pokret napada koruptivno-klijentelistički klan – ‘KKK’, pišu nam baš ti koji su odgovorni za stanje beznađa i gubljenja vjere u sustav vrijednosti našeg društva, ti koji su odgovorni za ekonomsko i duhovno uništavanje lijepe naše domovine, ti koji su je raselili i opljačkali, skrivajući se iza svog lažnog domoljublja. I lažnog HDZ-a.

Na predstojećim izborima, od Zagreba do Vukovara, bira se između suverenista i globalista. Bira se između nas koji mislimo da o sudbini Hrvatske i svih hrvatskih građana mogu i moraju odlučivati samo i jedino hrvatski birači i – s druge strane – Plenkovićeve trgovačke koalicije koja po “svoje” mišljenje odlazi u Bruxelles ili Beograd, strane zaklade i takozvane fondove za poticanje demokracije…

I na kraju, zahvaljujem 'zagrebačkom HDZ-u' što su me poslušali i odgovorili umjesto SDSS-a – svog ključnog koalicijskog partnera, pa završavam stihovima poznate pjesme: Pokaži mi već jednom to svoje pravo lice!”, stoji u priopćenju DP-a.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali