DOMAĆI POLITIČAR NAŠAO SE NA UVREDLJIVOM MEMEU: / Usporedili ga s likom iz crtića i napisali da prezire Vlaje; Evo što on kaže

Kandidata stranke Centar za gradonačelnika Splita, Ivicu Puljka netko je usporedio s likom iz crtića te naveo da prezire Vlaje, iako su njegovi roditelji podrijetlom iz Zagore

17.2.2021.
10:04
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kandidat stranke Centar za gradonačelnika Splita, Ivica Puljak na svome je Facebooku objavio meme u kojem ga se prikazuje osobom koja mrzi Vlaje, iako priznaje kako je i on sam Vlaj. Vlaji su, inače, u Dalmaciji pogrdan naziv za ljude koji su iz Dalmatinske zagore doselili u Split. Naziv ima slične konotacije kao riječi "dotepenec" ili "dojdek" u Zagrebu.

Na slici je Puljak uspoređen s Kalamarkom Pipkavcem, likom iz crtanog filma Spužva Bob Skockani. "Kalamarko Pipkavac (široj javnosti poznat kao Božja čestica) prezire Vlaje, a želi biti gradonačelnik svih građana", piše u memeu.

"Evo što kruži bespućima interneta. Ne može bit krivlje, jer sam i ja Vlaj: mama iz Drniša (Miljevci), tata iz Imotskog (Zagvozd), a ja rođen u Splitu. Ali OK, kažu mi se treba naviknuti i na ovakve stvari, iako nije lako", napisao je Puljak ispod fotografije.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali