KOGA TO NISMO DUGO VIDJELI?

DOBIVA LI DOMOVINSKI POKRET VELIKA POJAČANJA? Prvi nestranački premijer i njegov savjetnik našli se sa Škorom

S Miroslavom Škorom su se na nedjeljnoj kavi našli bivši premijer Tihomir Orešković i njegov savjetnik za vanjsku politiku Stjepo Bartulica

Bivši premijer Tihomir Orešković, njegov savjetnik iz Vlade Stjepo Bartulica i čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro našli su se na kavi. Druženje je na svome Facebooku ovjekovječio Bartulica fotografijom ispod koje je napisao: “Ugodni nedjeljni razgovori. Stay tuned”.

Iako je Bartuličin opis znakovit pitanje je hoće li Domovinski pokret zaista dobiti velika pojačanja prije parlamentarnih izbora. Naime, povod i teme njihova druženja nisu poznati.

Stjepo Bartulica je bivši Oreškovićev savjetnik za vanjsku politiku te bivši savjetnik bivšeg predsjednika Ive Josipovića. Trenutačno je predsjednik građanske inicijative Centra za obnovu kulture i profesor na Katoličkom sveučilištu u Zagrebu, a sudjelovao je i u Hodu za život, piše RTL.

Tihomir Orešković je prvi nestranački premijer i osoba s najkraćim stažem na toj poziciji; svega osam mjeseci. Osim po tome, ostao je upamćen i po znakovitim izjavama koje proizlaze iz njegova lošeg hrvatskog jezika. Tako je građane nazvao “hrvatskim građevinama”, a studentima je poručio “na kraju želio bih da svi ostanete gladni”.

ŠKORO DOGOVORIO KOALICIJU SA ZELENOM LISTOM, KOMENTIRAO I PLENKOVIĆA: ‘Ne znam zašto zbog Penave prijeti cijelom gradu’

ŠKORIN DOMOVINSKI POKRET DOBIO ‘KVISKA’: Robert Pauletić im je novo pojačanje i adut za Dalmaciju

Povratak na Net.hr