NASRED TRGA

DJEVOJČICA U RIJECI PALA KROZ ZATVORENI ŠAHT, OTAC SE OGLASIO NA FACEBOOKU: ‘Ovakav level šoka nisu ni tri pandemije’

Roditelj djevojčice i jutro nakon ovog događaja je u šoku jer mu je nevjerojatno da se takve stvari mogu događati

Tijekom oblinih kiša, poput one koja je jučer padala u Rijeci, čest problem se javlja sa šahtovima. Posebno je jučer bila opasna jedna situacija u Drenovi.

Naime, tijekom igre na trgu, na zelenoj površini na kojoj se i inače djeca često igraju, jedna je djevojčica pala kroz zatvoren šaht, prenosi Riportal pisanje Novog lista.

O cijelom to stravičnom događaju otac djevojčice je progovorio na svom Facebooku te napisao:

“Večeras nam je dijete palo u šahtu. Ovu na slici. Šahta je bila zatvorena, ona je potrčala preko nje, a zatvorena šahta se izokrenula i ona upala unutra. Srećom je to ona plitka varijanta, postoje i duboke gdje samo nestaneš. Sada nećemo razmišljati o toj opciji tragedije, UC je dobro i sad spava. To je nasred zelenog dijela površine prilično solidno plaćenog središnjeg drenovskog trga na kojem se mahom igraju djeca. Ovakav level šoka nisu tri pandemije. Uglavnom, nisam neracionalan tip, ne mislim da gradska komunalija može i mora odmah riješiti svaki mikro problem, ali kada pogledam listu poteza, ponašanje pojedinaca, disfokuse, način provođenja pojedinih projekata iz te sfere pitaš se kako svi ne upadnemo u neku šahtu. Uglavnom, nikada dijete ne smije upasti u šahtu jer se igra”, napisao je Kristian Benić.

Roditelj djevojčice i jutro nakon ovog događaja je u šoku jer mu je nevjerojatno da se takve stvari mogu događati.

“Nije mi namjera nikoga optuživati, ali šahtovi su na svakom koraku i ovo se može ponoviti s puno gadnijim posljedicama pa ovo govorim kao upozorenje”, rekao je za Novi list Benić.

Povratak na Net.hr