'IMALI SU SJAJNE REZULTATE'

DIONIČARI ODLUČILI – JGL DAJE POSEBNE NAGRADE: Pogledajte koliko će novca sjesti na račun članova Upravnog odbora…

Članovima Upravnog odbora JGL-a isplatit će se ukupno 2,1 milijun kuna. ‘Zahvaljujem svim zaposlenicima na uloženim naporima i postignutim sjajnim rezultatima u prošloj godini’, kazao je Mislav Vučić, glavni izvršni direktor JGL-a

Članovima Upravnog odbora Jadran – Galenskog laboratorija (JGL) isplatit će se 2,1 milijun kuna posebne nagrade za postignute posebne rezultate u radu i razvoju kompanije, odlučila je glavna skupština dioničara održana u ponedjeljak, piše Novi List.

KAKAV BOŽIĆ ZA ZAPOSLENIKE OVE HRVATSKE TVRTKE: Odlučili su svim radnicima isplatiti 7500 kuna nagrade!

Tako će članovima Upravnog odbora JGL-a biti isplaćeno ukupno 2,1 milijun kuna. Za rezultate ostvarene u prošloj godini predsjednik Upravnog odbora Ivo Usmiani dobit će nagradu od 602.234 kune bruto. Marini Pulišić bit će dodijeljeno 503.052 kune, a Zdravku Saršonu 321.655 kuna. Eva Usmiani Copobianco nagrađena je sa 301.111 kuna, Grozdana Božić sa 250.926 kuna, a Dorotea Pernjak Banić sa 139.010 kuna.

Zahvala zaposlenicima

Skupština dioničara odobrila je Upravnom odboru i kupnju dionica JGL-a u idućih 36 mjeseci, a od važnijih odluka još valja istaknuti isplatu dividende od devet kuna po dionici. Dividenda će biti isplaćena iz zadržane dobiti ostvarene još 2008. godine s obzirom na to da je prošlogodišnju dobit od 77,9 milijuna kuna JGL odlučio zadržati i rasporediti u ostale rezerve za neotpisane troškove razvoja iskazanih u aktivi (šest milijuna kuna).

“Zahvaljujem svim zaposlenicima na uloženim naporima i postignutim sjajnim rezultatima u prošloj godini. U uvjetima pojačanih konkurentskih pritisaka, ali i slabljenja makroekonomske situacije ostvarili smo dvoznamenkasti rast svih ključnih brendova, na gotovo svim tržištima na kojima imamo vlastite operacije”, zaključio je Mislav Vučić, glavni izvršni direktor JGL-a, kompanije koja je tijekom 2019. putem B2C (Business to Customer) ili B2B (Business to Business) suradnji poslovala na 60 tržišta svijeta.

Povratak na Net.hr