banner

POZVAO MEDIJE DA POPRATE

ĐIKIĆ PITAO BEROŠA: ‘Ne blatite druge, odgovorite tko je član znanstvenog savjeta, a dobro zarađuje od antigenskih testova?’ Ministar ga nazvao

Znanstvenik Ivan Đikić na Twitteru je napisao da se telefonski čuo s ministrom Vilijem Berošem

Hrvatski znanstvenik Ivan Đikić jučer je pozdravio donošenje strožih mjera i iznio svoje prijedloge. Danas je pak na Twitteru otkrio da se čuo s ministrom zdravstva Vilijem Berošem koji je obećao odgovoriti na sva znanstvenikova pitanja. Đikić je na Twitteru postavio pitanje “Tko je u sukobu interesa kao član znanstvenog savjeta i privatnik koji dobro zarađuje od brzih antigenih testiranja. Zašto testovi nisu uvedeni u sustav HZJZ”.

“Hvala Viliju Berošu na telefonskom pozivu. Rekao je da je uvijek važno razgovarati, da nije upoznat s problemima, ali će javno odgovoriti na sva moja pitanja o testiranjima.

Mediji mogu pratiti. Osobno dajem punu podršku cijelom HR zdravstvenom sustavu u ovoj teškoj situaciji”, napisao je Đikić na Twitteru.

ĐIKIĆ OTKRIO ŠTO NAM JE SAD NEOPHODNO PA OPET KRITIZIRAO PLENKOVIĆA: ‘Nadao sam se čuti bar jednu rečenicu isprike, ono jučer nije bio primjereno’

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Povratak na Net.hr