'RECI BRE BURAZERU'

DIKAN RADELJAK POBJESNIO NA ŠERBEDŽIJU: ‘Kaži gade tko je bio agresor ako imaš mu*a!’

Gostujući u utorak u beogradskom studiju N1 televizije, glumac Rade Šerbedžija nervozno je reagirao na pitanje novinara Tihomira Ladišića iz zagrebačkog studija N1 da kaže tko je po njemu u prošlome ratu bio agresor, a tko žrtva.

“Hoćete li vi mene ostaviti na miru, čovječe, ne želim o tom stvarima govoriti! Da se sad dignem iz studija? Rekao sam već – to nije istina što su citirali žutu štampu, ja takve stvari nisam rekao! Ja zato imam neugodnosti u zemlji u kojoj živim i gradu u kojem radim, ne želim biti tako obilježen i lažno napadan. Imate li neko drugo pitanje”, oštro je odgovorio Šerbedžija, ali ne na postavljeno pitanje.

ŠERBEDŽIJU RAZBJESNILO PITANJE TIHOMIRA LADIŠIĆA: ‘Hoćete da se sad dignem i odem iz studija?’

“Prodaješ svijetu lažnu maglu s Brijuna”

Njegov nastup izazvao je mnoge polemike i komentare, a jedan od žešćih i prostijih stigao je od poduzetnika i dobro poznatog aktera žute štampe, Josipa Radeljaka Dikana.

On se na Facebooku obratio izravno Šerbedžiji napisavši: “Kaži gade – TKO JE BIO AGRESOR ??? – kaži i slaži bre burazeru ako imaš muda – a ne ovako već dugo prodaješ svijetu samo tvoju lažnu maglu sa Brijuna, koji su bili vlasništvo tvog zločinca druga Tita, a sada su tvoji, za nagradu kao poznatom domoljubu!!!!”.

RADE ŠERBEDŽIJA: ‘Bitange su zavadile naš narod, od njih se nije mogla spasiti divna Jugoslavija’

Povratak na Net.hr