Dijele degutantan i lažan letak protiv zdravstvenog odgoja

Građanska inicijativa 'Ne dirajte djecu!

23.5.2014.
11:02

Naime, u inicijativi imaju stav da se program hrvatskog zdravstvenog odgoja temelji na pedofiliji, pa tako tvrde da zdravstveni odgoj u predškolskim ustanovama predviđa organiziranje "intimnog kutka" u vrtićkim sobama gdje se djeca trebaju međusobno dodirivati po intimnim dijelovima tijela te da odgajatelji potiču djecu u vrtiću na javnu masturbaciju u grupi!

Kako piše Novi list, autori letka nisu se zaustavili samo na predškolskoj dobi, već građane potpuno lažno upozoravaju na pedofilne radnje i u osnovnoškolskom sustavu, pa tvrde da se u prvom razredu osnovne škole drže predavanja s detaljnim i eksplicitnim opisom seksualnog čina uz prikaz ženskog, te muškog spolovila u erekciji. Nadalje, tvrde da se u četvrtom razredu osnovne škole organiziraju predavanja i vježbanje o načinu korištenja prezervativa, kao i predavanja s detaljnim i eksplicitnim opisom homoseksualnog čina.

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović letak je ocijenio nevjerojatno zlonamjernim, lažnim i dezinformirajućim. "Poštujući svačije pravo na mišljenje, Ministarstvo nema intenciju komentirati šund-literaturu niti promociju Judith Reisman od strane opskurnih udruga", poručio je Jovanović. http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Inicijativa-Ne-dirajte-djecu-zdravstveni-odgoj-u-Hrvatskoj-temelji-se-na-pedofiliji

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali