'Danas je godina dana otkako je naša Nora zatvorila svoje oči'

shimmer fallback

Na današnji je datum prije godinu dana preminula petogodišnja Nora Šitum, djevojčica za čije su se liječenje u SAD-u građani ujedinili i prikupili čak 5,3 milijuna kuna.

20.3.2014.
12:47
Play logo

"Dragi prijatelji, danas je točnu godinu dana otkako je naša Nora posljednji put zatvorila svoje oči. Zahvaljujući ljubavi i dobroti mnogobrojnih ljudi iz domovine i inozemstva, naša Nora dobila je šansu da ponovno pokuša biti zdravo i sretno dijete, a mi sretni roditelji koji će je gledati kako odrasta, školuje se, zaljubljuje, a jednog dana i sama postane majkom.

No malo, iscrpljeno tijelo puno boli, nije uspjelo dobiti svoju posljednju bitku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Sva ljubav i dobrota koju ste nam Vi pružili i danas nam daje snagu i dio je našeg života. Pokušavamo vratiti barem dio te ljubavi kroz Zakladu koja nosi ime naše djevojčice. Noru nismo uspjeli otrgnuti iz ruku opake bolesti, ali nadamo se da ćemo, svojim radom kroz Zakladu, pomoći spasiti neku drugu djecu.

Iako Nore više nema, nastojat ćemo da njeno ime živi kroz dobra djela i boreći se za svu bolesnu djecu i njihove roditelje. Hvala što ste s nama svo ovo vrijeme i što kroz našu i Vašu Zakladu Nora Šitum pomažete onima kojima je pomoć potrebna! Od srca Vam još jednom hvala na svemu", napisali su na Facebooku Norini mama i tata.

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo