BEZ ŠTAKA

ČUDESNO OZDRAVLJENJE: Mamić ujutro na sud došao sa štakama, a poslije feštao na svadbi Velimira Bujanca i zapjevao ‘kamen, krš i maslina’

U Vukovaru se jučer feštalo na svadbi Velimira Bujanca. Među gostima je bio i Zdravko Mamić.

Velimir Bujanec jučer se oženio, a slavlju je prisustvovao i Zdravko Mamić, koji je ranije tog dana na štakama došao u osječku sudnicu iz koje je zbog nepoštivanja suda na koncu i izbačen.

No, Mamić će sinoć, izgleda, osjećao sasvim dobro pa je na fešti i zapjevao s mladencima i to pjesmu ‘Moja Hercegovina’, javlja Index koji je u posjedu ekskluzivne snimke. Snimku možete pogledati ovdje.

Nije otkazao dolazak na ročište

Iako ranjen, Mamić jučer nije otkazao svoj dolazak na ročište u Osijeku jer ne želi propustiti svjedočenje Dejana Lovrena, koji je uz igrača Luku Modrića, jedan od krunskih svjedoka u ovom suđenju u kojem su Zdravko i Zoran Mamić, Damir Vrbanović i poreznik Milan Pernar optuženi za izvlačenje najmanje 116 milijuna kuna iz Dinama. Predmet je optužnice, među ostalim, i Lovrenov transfer iz Dinama u Olympique Lyonnais.

Kokain i prijateljice noći

Inače, Velimir Bujanec, osuđivani narkodiler koji je, dokazano, ljubav prijateljica noći plaćao kokainom, jučer je okrunio svoju vezu s Karolinom Šego, no prije toga je iskoristio priliku za likovanje nad uklanjanjem imena Josipa Broza Tita s jednog od najljepših zagrebačkih trgova, uz neizostavni ustaški pozdrav.

’01. RUJNA 2017. – 00:43 – KONAČNO JE CRKO MARŠAL, A JA ĆU SE BAŠ DANAS OŽENITI! U Vukovaru. Kakav dan! (Tita smo skinuli, a ploču HOS-a ne damo… ZDS!)’, napisao je Bujanec jučer na Facebooku.

‘CRKO MARŠAL, A JA SE ŽENIM’: Velimir Bujanec najavio vjenčanje u Vukovaru na dosta sirov način i uz ustaški pozdrav

 

 

Povratak na Net.hr