CROATIA AIRLINES OD LJETA LETI NA NOVE DVIJE DESTINACIJE: / Zagreb će od svibnja do listopada biti povezan s dvije bliske metropole

Zrakoplovi će tri puta tjedno od 1. svibnja do kraja listopada iz Zagreba letjeti prema Sofiji i Podgorici

25.2.2020.
20:56
Dalibor Urukalović/PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Croatia Airlinesa je jučer predstavio nove dvije ljetne zrakoplovne linije iz Zagreba. Od 1. svibnja do kraja listopada će zračnim putem ponedjeljkom, srijedom i petkom biti povezani Zagreb i Sofija, a utorkom, četvrtkom i nedjeljom će zrakoplovi Dash 8-Q400 letjeti prema Podgorici, piše Večernji.

Lete prema 40 odredišta

"Tijekom ovogodišnje turističke sezone zrakoplovi Croatia Airlinesa u redovitom će prometu izravno letjeti u 40 odredišta u 26 država, čime nastavljamo pridonositi redovitom i cjelogodišnjem povezivanju u domaćem i međunarodnom zračnom prometu, te pružati snažnu potporu razvoju turističkih potencijala Hrvatske", rekao je predsjednik uprave Croatia Airlinesa, Jasmin Bajić, u društvu bugarske veleposlanice u Hrvatskoj Genke Vasileve Georgieve i njenog crnogorskog kolege Bore Vučinića.

Povećana flota

Nacionalna aviokompanija će u ovu turističku sezonu ući s flotom od 15 zrakoplova, od čega će se, prema ugovoru o dugoročnom najmu, u ožujku floti priključiti Airbus 319 sa 150 sjedala, a potkraj travnja i još jedan Dash 8-Q400 sa 76 sjedala, a od travnja do listopada će biti unajmljen jedan CRJ 1000. Uz njih flotu čine dva Airbusa 320, četiri Airbusa 319 i šest Dasheva 8-Q400.

Osim novih sezonskih linija i proširenja flote, Croatia Airlines je predstavio i tri nova vizualna identiteta: "Vežite se polijećemo", "Duplo bolja usluga" i "U oba smjera".

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali