OKRENUO PLOČU

CRNOJA: “Neću se baviti izradom nikakvih registara, problemi branitelja su važniji”

Ministar Mijo Crnoja preuzeo je danas svoj resor od Predraga Matića kojem se zahvalio na dosadašnjem radu.

“Želim i hoću biti ministar svih hrvatskih branitelja, bez obzira na vjeru ili naciju”, kazao je Crnoja nakon primopredaje.

PREUZETO MINISTARSTVO BRANITELJA: Crnoja se izljubio sa šatorašima, Matić poručio “Zbogom, izmanipulirani ste”

Novi ministar nezadovoljan je količinom pažnje koje je registar izdajnika privukao u medijima. U poslanom priopćenju navodi kako je i danas prilikom primopredaje “dio medija najveću pozornost posvetio izradi raznih registara”.

Registri neće biti fokus

“Kao da je to najvažnije pitanje braniteljske populacije”, stoji u priopćenju.

“Ovim putem želimo naglasiti da u fokusu novog ministra branitelja i njegovih suradnika neće biti bilo kakvi registri, nego puno važniji egzistencijalni, socijalni i zdravstveni problemi braniteljske populacije. To je u svojoj izjavi medijima gospodin Mijo Crnoja jasno i naglasio.

Nažalost, dio medija prenio je nešto što novi ministar nije rekao. Dapače, ministar Mijo Crnoja jasno je rekao kako se Ministarstvo hrvatskih branitelja kojem je on na čelu, neće baviti izradom nikakvih registara, te kako se svima koji su se na bilo koji način ogriješili o hrvatske zakone trebaju baviti sve nadležne institucije Republike Hrvatske”, stoji u priopćenju.

PETROV: Registar izdajnika u pitanje bi mogao dovesti cijelu suradnju

GRMOJA: Registar izdajnika je lov na vještice

MOST APSOLUTNO PROTIV REGISTRA IZDAJNIKA: “Ne želimo lov na vještice”

Povratak na Net.hr