OSVRNUO SE I NA IMOVINU

ĆORIĆ SE ODRIČE SVAKE VEZE S RIMAC? ‘Moj politički put najviše se veže uz gospodina Plenkovića’; Opet komentirao i rad medija

Žali se kako ‘još od lipnja zauzima veliki broj stranica’ po medijima, te je zaključio da je to ‘zanimljiva činjenica’

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić nije želio komentirati naslovnicu Nacionala, ali se ipak osvrnuo na napise kako je za njegov uspon ključna Josipa Rimac te one o imovini svoje supruge.

“Ne bih komentirao naslovnicu Nacionala”, kazao je Ćorić i dodao da je “imovina njegove supruge i njegova imovina”. “Moja politička karijera je općepoznata od 2014. naovamo. Moj politički put u HDZ-u najviše se veže uz gospodina Plenkovića”, kazao je, prenosi N1.

ĆORIĆ O BIVŠEM POMOĆNIKU I DRUGIM UPLETENIM SLUŽBENICIMA: ‘Rađene su provjere, treba porazmisliti ako trebaju biti šire, dublje i konkretnije’

Žali se na medije

Žali se kako “još od lipnja zauzima veliki broj stranica” po medijima, te je zaključio da je to “zanimljiva činjenica”. Komentirajući gospodarstvo i izvoznike ističe da je “izvozni sektor onaj koji višestruko pozitivno utječe na hrvatsko gospodarstvo” te da se u Vladi “fokusiraju na one izvrsne i pokušavaju ih dodatno ojačati”.

OD ‘KVAZI HDZ-OVCA’ DO NAJMOĆNIJEG MINISTRA: U teškom usponu pomogla je i veza s čovjekom ključnim za formiranje Andreja Plenkovića
Rekao je da ne zna detalje Zakona o strancima, koji je opozicija kritizirala, jer tvrdi da će se njime rušiti plaće radnika u Hrvatskoj.

“U Hrvatskoj imate propisanu minimalnu plaću. Proteklih godina smo imali manjak radne snage. Kontinuirano se bilježio rast plaća unatoč tome što smo imali uvoz stranih radnika. Nitko neće doći raditi za plaću koja mu neće omogućavati bolji život. Plaće u Hrvatskoj kontinuirano rastu, to pokazuje da se rad hrvatskih radnika cijeni”, odgovorio je.

 

Povratak na Net.hr