COCA-COLA SNIMA REKLAMU U HRVATSKOJ: Produkcija traži statiste oba spola - evo što točno traže i kakvi su honorari

Organizatori snimanja Coca-Coline kampanje za Europsko nogometno prvenstvo u nogometu traže muškarce i žene između 20 i 45 godina te gospođu stariju od 65 godina ili starijeg gospodina,

19.2.2020.
17:35
Pixsell/Profimedia

Pula i Istra postale su zanimljive filmske i marketinške lokacije. Jedna u nizu marketinških kampanja koja će pronijeti ljepotu Pule i pokazati znamenitosti svijetu jest ona za Europsko nogometno prvenstvo koje se održava ovog ljeta, doznaje Glas Istre. Tako će produkcijska kuća Bas Production 10., 11. i 12. ožujka snimiti reklamu za jednog od sponzora prvenstva, Coca-Colu.

Pripreme su već u jeku pa će se casting održati već 20. i 21. veljače na pulskom Forumu. Organizatori traže muškarce i žene između 20 i 45 godina te gospođu stariju od 65 godina ili starijeg gospodina, ćelavog i s brkovima. Traže uglavnom lokalno stanovništvo, jer putni troškovi i troškovi boravka za vrijeme snimanja neće biti plaćeni.

No, honorara će biti. Statisti će dobiti standardne honorare od 250 kuna neto po danu, a oni koji će imati zadane uloge trebali bi dobiti oko 750 kuna neto. Oni koji žele biti dio Coca-Coline kampanje za Europsko nogometno prvenstvo trebaju se prijaviti na email statisti.hrvatska@gmail.com te upisati svoje ime i prezime te navesti kada i u koje vrijeme žele doći.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali