CAPAK O PLENKOVIĆEVOM RUKOVANJU S JANŠOM: / 'To je bliski kontakt, da je slovenski premijer zaražen, naš bi morao u samoizolaciju'

Plenković se na Bledu sa slovenskim kolegom Janšom rukovao bez problema dok nedavno na Pantovčaku nije htio pružiti ruku predsjedniku Zoranu Milanoviću

2.9.2020.
11:27
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Danas je na pressici Nacionalnog stožera civilne zaštite ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak odgovorio na pitanje o ponašanju premijera Plenkovića i njegovom rukovanju s Janezom Janšom. Također, komentirao je i ministre koji ne nose maske dok daju izjave pred Banskim dvorima.

"Naša preporuka epidemiološke struke je da se u svim situacijama, gdje se ne može izbjeći bliski kontakt, da treba nositi maske. To je preporuka svima, ne samo ministrima. Što se tiče premijera, rukovanje se smatra bliskim kontaktom. U slučaju da je Janša pozitivan, on bi morao u samoizolaciju", prenosi RTL Capakovu izjavu.

Podsjetimo, Plenković se na Bledu sa slovenskim kolegom Janšom rukovao bez problema dok nedavno na Pantovčaku nije htio pružiti ruku predsjedniku Zoranu Milanoviću. Tada se premijer pravdao "epidemiološkim mjerama koje treba poštovati".

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali