MOBITEL JE IMAO SA SOBOM

BUTKOVIĆ OTKRIO: ‘Bio sam u Kovačevićevom klubu, tamo su bili i Milanović i Mesić. Nisam ostavio mobitel na ulazu

‘Nije da se tamo događalo nešto nenormalno ili nemoralno’

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković potvrdio je u petak da je u dva navrata bio u “klubu” bivšeg predsjednika Uprave Janafa Dragana Kovačevića, uhićenog zbog umiješanosti u aferu Janaf, ali da u tome ne vidi ništa sporno.

Butković je u Pazinu, gdje nazoči obilježavanju Dana Istarske županije, novinarima izjavio da je u dva navrata bio gost tog “kluba” gdje je Kovačević navodno ugošćavao društvenopolitičku elitu, i to otprilike u lipnju i krajem kolovoza, sigurno ne za vrijeme lockdowna uslijed pandemije koronavirusa.

“Uostalom, kada su u tom klubu bili i drugi visoko rangirani dužnosnici, od aktualnog predsjednika Republike Zorana Milanovića do bivšeg predsjednika Mesića, onda sam i ja bio znatiželjan da vidim kakav je to klub”, kazao je Butković i dodao kako se radi o vrlo skromnom klubu.

“U tom klubu ništa nije posebno, vrlo skromno i ništa što bi toliko zaokupiralo javnost ili da se tamo događa nešto nenormalno i nemoralno. Ponavljam, bio sam tamo dva puta, gospodina Kovačevića do tada nisam poznavao. Upoznao sam ga tamo, bilo je ugodno društvo”, poručio je Butković.

Novinarima je rekao i kako nije morao ostavljati mobitel na ulazu u klub. “Mobitel nisam ostavio na ulazu, ne odvajam se od njega”, zaključio je ministar.

KOVAČEVIĆEV KLUB JEDINI JE RADIO U LOCKDOWNU: ‘Bio je to hit. Dolazili su svi koji su nešto značili, Plenkovićev ministar tamo je kartao belu’

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr