SVATKO SA SVAKIM

BUNJAC SE OBRUŠIO PLENKOVIĆA, ALI NI OSTALIMA NIJE OSTAO DUŽAN: Pogledajte kako varaju birače

Zastupnik Živog zida Branimir Bunjac u statusu se žestoko obrušio na sve parlamentrarne stranke, prozivajući ih zbog koaliranja s “ljutim” protivnicima na lokalnoj razini.

“HNS u Zagrebu koalira sa SDP-om, u Murskom Središću sa HDZ-om. HSS u Bjelovaru sa HDZ-om i HSLS-om, u Karlovcu sa SDP-om i HSU-om. MOST u Vukovarsko-srijemskoj županiji sa SDP-om, na državnoj razini sa HDZ-om. Plenković podržava dojučerašnjega MOST-ovca/HRID-aša za gradonačelnika Zagreba, pije kavu sa svojim zamjenikom Hasanbegovićem koji daje podršku nezavisnoj Bruni Esih. Bernardić zove u pomoć Ivu Josipovića koji je razarao SDP na parlamentarnim izborima. Reformisti u Međimurju koaliraju sa HNS-om iz kojega su istupili.

Imaju li ovakve koalicije bilo kakvoga smisla osim osvajanja vlasti POD SVAKU CIJENU? Zašto naše stranke jednostavno ne zastupaju svoj program?  Zašto jedno govore, drugo rade?  Zašto uopće postoji takav izborni zakon koji dopušta političku “trgovinu” i varanje birača?”, nabrojao je Bunjac a komentatori se slažu.

 

 

Povratak na Net.hr