'MASKE SU BESMISLENE' / Bulj oštro po Stožeru: 'Ovo je diktatura. Oni su najveći krivac širenja zaraze, znamo što je bilo na Pelješcu'

Objašnjava kako su mu neki epidemiolozi rekli da su maske besmislene

16.9.2021.
11:41
Milan Sabic/PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na prijedlog gradonačelnika Sinja Mire Bulja, načelnik Stožera civilne zaštite grada Sinja potpisao je odluku kojom preporučuje da se ukine obveza nošenja maski. Bulj kaže kako je nošenje – besmisleno.

"Roditelji me često zovu, kažu da se djeca igraju zajedno i jedu zajedno, da maskice padaju po podu i nečiste su. Ukidanje nošenja maski je naša preporuka, a ravnatelji imaju nadležnost", rekao je za N1.

'Ovo je diktatura'

Kaže kako djeci treba dozvoliti da slobodno dišu: "Postoje drugi načini kako se mjere mogu provoditi. Ovo je moj prijedlog koji je uvažio Civilni stožer grada Sinja, a koliko oni poštuju lokalne stožere, najbolje bi ih bilo ukinuti", navodi Bulj i dodaje:

"Stožer je preuzeo ulogu upravljanja državom. Ovo je diktatura. Stožer je najveći krivac širenja zaraze, znamo što je bilo na Pelješcu."

Objašnjava kako su mu neki epidemiolozi rekli da su maske besmislene. "Možemo to čuti i u javnosti, možemo čuti Lauca, možemo čuti mnoge ljude."

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali