TJEDAN NAKON PROSVJEDA

BUJASU I UDRUZI DRAKONSKE KAZNE ZBOG PROSVJEDA: ‘Naravno da gđa. Markotić neće dobiti nikakvu kaznu, dapače!’

Dvostruka mjerila i standardi su modus operandi u ovom društvu, i protiv toga se UGP jasno i nedvosmisleno bori od prvog dana, i nećemo stati. Hvala svima koji su nazočili našoj akciji na Trgu Bana J. Jelačića u prošlu srijedu, osobno čak i nisam bio zbog korone, no osjećam se kao da jesam, poručio je Hrvoje Bujas

Udruga Glas poduzetnika 3. veljače je održala prosvjed na glavnom zagrebačkom trgu s ciljem ukazivanja na neadekvatne i diskriminatorne odluke prema dijelu poduzetnika. Nakon nešto više od tjedan dana od prosvjeda iz Udruge su objavili kako su im stigle kazne za održavanje prosvjeda. Predsjednik udruge, Hrvoje Bujas, na Facebooku je poručio da su dobili 30 tisuća kuna kazne.

PODUZETNICI DANAS IMAJU PROSVJED U CENTRU ZAGREBA, POZVALI I GRAĐANE: ‘Ne potičemo na neposluh i kršenje mjera’

‘Nevjerojatna brzina inače trome birokracije’

“Stigle kazne UGP-u! 20.000 kn za Udrugu Glas Poduzetnika, 10.000 kn za mene kao predsjednika UGP-a. Nevjerojatna je brzina i efikasnost naše inače trome i neefikasne birokracije, koja na slučaju UGP-a pokazuje ‘zube’, no zanimljivo, tolerira nastup gđe. Markotić ispred isto tako daleko više od dopuštenih 25 osoba, ili pak korona party u bolnici ili pak više od 25 ljudi na sprovodu itd. itd. Naravno da gđa. Markotić neće dobiti nikakvu kaznu, dapače!

Dvostruka mjerila i standardi su modus operandi u ovom društvu, i protiv toga se UGP jasno i nedvosmisleno bori od prvog dana, i nećemo stati. Hvala svima koji su nazočili našoj akciji na Trgu Bana J. Jelačića u prošlu srijedu, osobno čak i nisam bio zbog korone, no osjećam se kao da jesam”, poručio je predsjednik udruge.

 

 

Povratak na Net.hr