REAGIRAO NA NJEZINE IZJAVE

BUJAS UZVRATIO KATARINI PEOVIĆ: ‘Ona nema svoj stav, samo je instruirana što i kako reći; Pokažimo joj srednji prst, zajedno’

“Slobodno komentirajte, da čujem vaš stav… I zapitajmo se, zar ovakvi uče našu djecu?”, napisao je Bujas

Predsjednik udruge Glas poduzetnika Hrvoje Bujas komentirao je sinoć izjavu liderice Radničke fronte Katarine Peović koja je tu udrugu nazvala rigidnom neoliberalnom desnicom i poručila da su njima svi uhljebi.

‘PLENKOVIĆ NIJE DRŽAVA!’; Katarina Peović obrušila se na premijera i HDZ, ali i na nedavni prosvjed: ‘Iza toga stoji opasna udruga’

Bujas joj je zatim odgovorio na svojem Facebook profilu, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Šta reći o jednoj uhljebskoj ekipi, bez dana staza u privatnom sektoru (koja je na ‘naivnosti’ Možemo uletjela u Sabor), baziranoj na ideologiji ekstremne ljevice koja nas  poduzetnike i obrtnike smatra “klasnim neprijateljima”, koje prvo treba progresivno oporezivati, onda nam nacionalizirali imovinu po starom i već viđenom modelu, a možda bi nas čak trebalo i po ‘kratkom postupku’.

‘Zar ovakvi uče našu djecu?’

Recite im što mislite na svakim izborima kao i do sada, njihovih 1 % je baš toliko i previše!

Dosta je našim građanima ekstrema bilo s lijeva, bilo s desna, a pogotovo onih koji ne bi ništa radili, stvarali, samo bi tuđe raspoređivali, otimali, u ime naroda naravno…ali za svoj račun! Toliko laži i toliko mržnje prema poduzetnicima i obrtnicima davno nisam vidio u javnom prostoru…do dolaska RF ili ti ‘KPJ’.

BUJAS JAVNO O ĆORIĆU: ‘To je najgori i najbahatiji ministar u povijesti Hrvatske’; Ministar mu smjesta odgovorio

Naravno da je ona poprilično iskompleksirana propalim marksističkim teorijama 19. stoljeća u interpretaciji svog mentora – Kapovića. Ona jednostavno i nema svoj stav, samo je instruirana što i kako reći. Naravno da je laž da si desno ako si za tržišnu ekonomiju i liberalnu demokraciju (ona koja štiti manjine u svakom kontekstu)  i ako želiš manje poreze i regulacije, vise slobode i manje utjecaja države, naravno da je laž da su svi u javnom sektoru uhljebi, no istina je da su oni u birokratskom segmentu javnog sektora mahom uhljebljeni… A ona i Ribić se kriju iza produktivnog dijela Javnog sektora, naših sestara, doktora, policajaca, vatrogasaca… koji su potplaćeni bas zbog ovih iznadprosječnih plaća političkih uhljeba.

Ovakav napad političke partije na neovisnu i jaku Udrugu iz civilnog sektora je samo dokaz njihovog mentalnog sklopa, totalitarističkog u ‘dobroj staljinističkoj manir’”, stoga, pokažimo joj srednji prst, zajedno.

Slobodno komentirajte, da čujem vaš stav… I zapitajmo se, zar ovakvi uče našu djecu?”, napisao je Bujas.

Povratak na Net.hr