IMAJU MILIJUNSKU DOBIT

BRKIĆ NIJE UZEO OMRAŽENU POVLASTICU 6+6: Marginalizirani HDZ-ovac se zaposlio u firmi sina nekadašnjeg ustavnog suca

U prošloj godini ostvarila je prihod od 1,32 milijuna kuna i bruto dobit od čak 1,07 milijuna kuna, a do sada je imala tek jednog zaposlenog

Milijan Brkić, bivši potpredsjednik Hrvatskog sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a, nakon potpune političke marginalizacije i gubitka svih pozicija u stranci i izvršnoj vlasti, zaposlio se u tvrtki Powerplay Advisory d.o.o., doznaje Nacional.

ŠEKS OTKRIO KAKO TO DA SU CULEJ, KOVAČ I SALAPIĆ DOBILI MJESTA NA LISTI I ZAŠTO NEMA BRKIĆA: Usput otkrio i da će se HDZ ‘pobrinuti’ za one izvan lista
Tvrtka je u vlasništvu Višeslava Vukojevića, sina nekadašnjeg ustavnog suca Vice Vukojevića i poslovnog partnera Zorana Gopca, koji je s Brkićem također u prijateljskim odnosima.

Osnovana je 2018. godine i registrirana je za savjetničke i konzultantske usluge, a dosad je imala samo jednog zaposlenika.  U prošloj godini ostvarila je prihod od 1,32 milijuna kuna i bruto dobit od čak 1,07 milijuna kuna, piše Nacional u svom tiskanom izdanju.

Brkić tako nije odlučio iskoristiti povlasticu ‘6 plus 6’ po kojoj je nakon odlaska s mjesta dužnosnika imao pravo primati punu plaću idućih šest mjeseci te pola plaće još šest mjeseci.

Povratak na Net.hr