banner

EMEĐIMURJE

BRAVO DEČKI! Šenkovečki branitelji obnovili dječja igrališta u općini i razveselili najmlađe

Radna akcija veterana najviše je razveselila najmlađe stanovnike tog kraja koji ljetne dane provode na igralištu u igri s prijateljima

U Međimurju prije nekoliko tjedana branitelji iz Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata ogranka Šenkovec su krenuli u akciju obnove i uređenja dječjih igrališta na području Općine Šenkovec. Kako prenosi eMeđimurje, radovi izvedeni na dječjim igralištima uključivali su sanaciju oštećenih igrala, zamjenu dotrajalih elemenata novima te bojanje igrala. Akcija je provedena uz potporu Općine Šenkovec u vidu nabave potrošnog materijala.

Sva igrališta s područja Općine obnovljena su predanim radom veterana iz udruge, a njihova želja je bila svoje mjesto učiniti ugodnijim i ljepšim. Naravno, radna akcija veterana najviše je razveselila najmlađe stanovnike tog kraja koji ljetne dane provode na igralištu u igri s prijateljima, piše eMeđimurje.

“Za ovu veliku humanitarnu notu neizmjerno smo zahvalni našoj aktivnoj udruzi. Na vašem trudu i zalaganju, na vašoj žrtvi i izdvojenom vremenu, volji i želji za novim projektima, aktivnostima i pobjedama, od srca Vam hvala u ime svih mještana Općine Šenkovec”, poručili su iz Općine Šenkovec.

 

Povratak na Net.hr