STAO PRED NOVINARE / Brat Filipa Zavadlava: 'Radije bih bio u zatvoru koliko god treba samo da moj brat bude tamo gdje bi trebao biti'

Na pitanje kakvog je karaktera njegov brat Filip, kaže da se to ne može reći u svega nekoliko rečenica

17.3.2023.
15:53
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Stanislav Zavadlav (26) rekao je novinarima nakon što su ga dočekali ispred za izjave nakon ponovljenog ročišta Filipu Zavadla, može vaše brojeve pa ćete neke ponude dobit. Tek nakon što je dobio kontakt jedne kolegice obratio se medijima.

"Kao prvo, za vas medije ovo je interesantan slučaj iz ovih ili onih razloga. Snima se i neki dokumentarac, a sad se šuška da će cura snimati još jedan film od toga slučaja koji je zapravo tragedija. Mnogi hoće steći sebi popularnost, hoće skupljati lajkove, preglede ili steći sebi novčanu korist od jednoga slučaja koji je ukupno tragedija", rekao je Stanislav.

Image
GOTOVO VJEŠTAČENJE /

Više se ne mora 'praviti Talijan', psihijatri rekli svoje: 'Filip Zavadlav je praktički potpuno zdrav!'

Image
GOTOVO VJEŠTAČENJE /

Više se ne mora 'praviti Talijan', psihijatri rekli svoje: 'Filip Zavadlav je praktički potpuno zdrav!'

"Ja bi sada koliko god treba u zatvoru boravio samo da moj brat na brodu bude gdje je trebao biti. Tada je 15. siječnja bio zakazan ukrcaj", rekao je Stanislav te otkrio kako mu je uskraćen telefonski razgovor s bratom, ali i posjeta odbijena s obzirom na to da je morao biti svjedok.

Brat iskoristio zakonsku blagodat nesvjedočenja

Na pitanje kakvog je karaktera njegov brat Filip, kaže da se to ne može reći u svega nekoliko rečenica.

"Trebalo bi puno više od par rečenica za opisati ga. Mislim da sam vam dovoljno sad rekao, a o nekim ponudama i tako dalje, imam kontakt", zaključio je Stanislav.

Nakon ponovljenog ročišta Filipa Zavadlava na kojem se opet izjasnio da nije kriv, njegov brat Stanislav obratio se medijima. Naime, on je kao i otac Ante iskoristio zakonsku blagodat nesvjedočenja s obzirom da su bliski članovi obitelji optuženog.

Kada je izlazio iz sudnice kimnuo je bratu glavom, a Filip je samo mahnu rukom.

Medijima se obratio i novi branitelj Filipa, Tadiša Milošević.

"Za sad je komunikacija normalna i jučer smo se vidjeli prije ročišta. Dogovorili smo što ćemo dalje raditi, a sada ćemo vidjeti kako je u ponedjeljak nastavak te što će biti s novim izjavama svjedoka koji će se ponovno saslušati", rekao je odvjetnik te dodao kako su očekivali da otac i brat Filipa neće izlagati.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču