ZASTUPNICI MOSTA

BRAČNI PAR RASPUDIĆ PREDAO SVOJE IMOVINSKE KARTICE: Ona zarađuje dosta više, ali je Nino zato uspio više uštedjeti

Supružnici su naveli kako posjeduju stan od 115 kvadrata u Zagrebu vrijedan milijun i pol kuna, a voze Volvo V50 iz 2009. procijenjen na 50.000 kuna

Novoizabrani saborski zastupnici Mosta i bračni partneri Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić predali su svoje imovinske kartice Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa.

U njihov kućni budžet mjesečno će se sliti više od 30 tisuća kuna, s obzirom na to da njoj saborska plaća iznosi oko 16.500 kuna, a njemu nešto manje od 16 tisuća. Oboje su prije Sabora radili kako docenti na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, piše tportal.

NIKAD EMOTIVNIJI RASPUDIĆ POSVETIO LJUBAVNO PISMO SUPRUZI: ‘Borila si se kao lavica, a opet ostala dama’

Otplaćuju kredit od pola milijuna kuna

Selak Raspudić dodatno zaradi još sedam tisuća kuna mjesečno kao konzultantica. Supružnici su u svoje imovinske kartice naveli kako posjeduju stan od 115 kvadrata u Zagrebu vrijedan milijun i pol kuna. Voze Volvo V50 iz 2009. procijenjen na 50.000 kuna u vlasništvu Nine Raspudića.

Selak Raspudić ima ušteđeno 105 tisuća kuna, a njezin suprug 120 tisuća kuna. Uz to, otplaćuju i kredit od pola milijuna kuna dignut 2017. s mjesečnom ratom od 4525 kuna.

MARIJA SELAK RASPUDIĆ OTKRILA KAKO BI SE MOST BORIO PROTIV KORUPCIJE: ‘Ona prožima čitav sustav’

Povratak na Net.hr