banner

PRIČE SA STRADUNA

BOŽO PETROV ŽELI BITI DUBROVAČKO-NERETVANSKI ŽUPAN? Most i SDP idu u koaliciju, ali iz obje stranke o tome šute

Niti iz Mosta, niti iz SDP-a nisu potvrdili, ali ni demantirali navode kako bi Božo Petrov mogao biti kandidat za dubrovačko-neretvanskog župana s koalicijske liste te dvije stranke na predstojećim lokalnim izborima

U kuloarima sa samog juga zemlje pojavila se priča o neobičnoj političkoj suradnji. Naime, čelnik Mosta Božo Petrov mogao bi uz pomoć koalicije sa SDP-om biti kandidat za dubrovačko-neretvanskog župana. Priča je to koja se već neko vrijeme poteže u javnosti, ali dosad ni s jedne strane, odnosno ni iz jedne stranke nije bilo potvrde.

Tako će ostati i dalje, jer Božo Petrov nije odgovorio na pitanja Dubrovačkog dnevnika oko potencijalne suradnje sa SDP-om. No, njegov politički tajnik Nikola Grmoja poručio je kako zasad još nisu definirali svoj izlazak na lokalne izbore koji će se održati u svibnju.

“Mi još uvijek nismo odlučili tko će biti kandidat i kako ćemo izaći na izbore, ali sigurno je da smo druga snaga u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i da ćemo imati na idućim izborima važnu ulogu. Sve ostalo su spinovi koji pokazuju da se ostali boje Mosta i Boža Petrova”, rekao je Grmoja.

Iz SDP-a nisu imali tako izdašne komentare. Zapravo, nisu ih imali uopće. “Zasad nemam komentara. Znat ćete kad ih budem imao”, rekao je predsjednik Županijske organizacije SDP-a, Nikola Hajdić, dok je predsjednik Gradske organizacije SDP-a, Jadran Barač poručio: “Ne znam ništa. Nemam neke novitete po tom pitanju i teško mi je sad izlijetati s izjavama, kad ne znam što se događa.”

Povratak na Net.hr