'Borba protiv Milanovića tek počinje'

U Saboru će Linić, kao nezavisni zastupnik, nastupati protiv Milanovićeve politike. Protiv njegovih (SDP-ovih) prijedloga zakona, protiv nesposobnosti i neefikasnosti ove vlade, protiv svih aktualnih podbačaja i neprincipijelnosti u vođenju države…

Bivši ministar financija najavio je da će se sada, kao saborski zastupnik, i to nezavisni, s obzirom na to da više nije u SDP-u, posvetiti borbi protiv Zorana Milanovića. Ta borba za njega nije završena; dapače, ona tek sada počinje, piše Globus.

U Saboru će Linić, kao nezavisni zastupnik, nastupati protiv Milanovićeve politike (dakle, protiv Milanovića kao premijera). Protiv njegovih (SDP-ovih) prijedloga zakona, protiv nesposobnosti i neefikasnosti ove vlade, protiv svih aktualnih podbačaja i neprincipijelnosti u vođenju države… I nastojat će na tom planu učiniti što više do zaključavanja Sabora, sredinom srpnja.

No, glavna će fronta protiv Milanovića ipak biti na osobnim (privatnim) pitanjima, gdje će Linić nastojati dokazati Milanovićevu navodnu korumpiranost.
http://globus.jutarnji.hr/hrvatska/pracenje-moje-zene-zlocin-je-koji-pripisujem-milanovicu

Povratak na Net.hr