NAREDBA EPIDEMIOLOGA

BLAŽENKA DIVJAK I CIJELO MINISTARSTVO IDU U SAMOIZOLACIJU: Državna tajnica bila na rizičnoj svadbi, zaražena je koronom

Mediji, pozivajući se na neslužbene izvore, prenose da je državna tajnica bila na svadbi u Zadru, nakon čega se nije testirala i bila u samoizolaciji, a po povratku u Zagreb sudjelovala je na kolegiju dužnosnika te drugim sastancima

Svi dužnosnici Ministarstva znanosti i obrazovanja, kao i ministrica Blaženka Divjak u utorak su od epidemiologa dobili uputu o samoizolaciji i hitnom testiranju na koronavirus, jer je državna tajnica iz Ministarstva pozitivna na koronavirus.

Ministarstvo je u priopćenju izvijestilo da je ministrica Divjak danas u konzultacijama s epidemiolozima dobila uputu o samoizolaciji i hitnom testiranju na koronavirus.

Istu uputu dobili su i svi dužnosnici Ministarstva, nakon što je državna tajnica Ivana Franić pozitivna na koronavirus, stoji u priopćenju.

Mediji, pozivajući se na neslužbene izvore, prenose da je državna tajnica bila na svadbi u Zadru, nakon čega se nije testirala i bila u samoizolaciji, a po povratku u Zagreb sudjelovala je na kolegiju dužnosnika te drugim sastancima.

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr