Play ponuda

MOSTOV KLUB DOBIO 14. ČLANA: / 'Nakon svega što sam otkrio i javnog linča ne mogu biti zastupnik Živog zida'

Image
Foto: Screanshoot/N1
22.9.2016.
7:32
Screanshoot/N1
Play ponuda

Večernji list piše kako Runtić ulazi kao nezavisni zastupnik u Klub zastupnika Mosta koji će s njime ukupno imati 14 članova.

Image
ZASTUPNIK ŽIVOG ZIDA TEŠKO OPTUŽUJE LOVRINOVIĆA: /

'Nudio mi je sto tisuća kuna i 500 eura tjedno'

Image
ZASTUPNIK ŽIVOG ZIDA TEŠKO OPTUŽUJE LOVRINOVIĆA: /

'Nudio mi je sto tisuća kuna i 500 eura tjedno'

"Ne mogu zastupati birače u ime Živog zida"

"Nakon mnogo promišljanja i konstruktivnih razgovora odlučio sam kao nezavisan zastupnik pristupiti Klubu zastupnika Mosta nezavisnih lista. Nakon što sam otkrio i prijavio niz nepravilnosti u financijskom poslovanju Živog zida, zbog čega sam bio izložen i javnom linču, nikako ne mogu zastupati svoje birače kao zastupnik istoimene stranke. Od borbe za izmjenu Ovršnog zakona ne želim odustati", rekao je Runtić koji se, kako kaže, ne želi vezati ni uz jednu stranku.

U Mostu je, ističe, prepoznao ključne stavke programa koje i sam podržava – izlazak hrvatskog naroda iz dužničkog i ovršnog ropstva.

Grmoja zadovoljan novim 'pojačanjem' u klubu

"Drago nam je što će se gospodin Runtić priključiti Mostovu klubu zastupnika kao nezavisan zastupnik. Ideja Mosta upravo je i bila okupiti nezavisne pojedince koji ne žele biti opterećeni ideološkim i političkim konotacijama. Vjerujem da će Hrvoje Runtić znatno pridonijeti radu našeg Kluba zastupnika koji će u budućem sazivu Sabora brojiti najmanje četrnaest zastupnika", kazao je o dolasku novog 'pojačanja' suosnivač Mosta Nikola Grmoja.

Play ponuda
Play ponuda