BIVŠI MINISTAR GORAN MARIĆ NAŠAO NOVI POSAO: / Riječ je o državnoj firmi i funkciji koju do sada nisu imali, a ima i probni rok

Bivši ministar državne imovine bit će savjetnik Uprave Hrvatskih cesta te je posao u Zagrebu dobio na neodređeno vrijeme

10.9.2020.
21:01

Bivši ministar državne imovine Goran Marić našao je novi posao. Naime, kako doznaje Index Istrage, Marić će biti savjetnik Uprave Hrvatskih cesta te je posao u Zagrebu dobio na neodređeno vrijeme. Zanimljivo, bivši ministar će na novom radnom mjestu imati probni rok od tri mjeseca.

"Ovim putem potvrđujemo kako je riječ o bivšem ministru državne imovine Goranu Mariću. Stručne kvalifikacije su utvrđene kroz niz testiranja koje provodimo, kao i pri svakom drugom postupku zapošljavanja. Isto tako, Hrvatske ceste nisu upoznate da postoji postupak koji bi na bilo kakav način kriminalizirao rad Gorana Marića kao bivšeg ministra, a spekulacije nisu dio evaluacijskog procesa. Goran Marić nije započeo s radom te će isto biti moguće po završetku svih formalnosti potrebnih za početak rada", kazali su iz Hrvatskih cesta za Index Istrage.

U Povjerenstvu za izbor savjetnika bili su član Uprave, radnik iz Ureda Uprave te zaposlenik Odjela za upravljanje ljudskim potencijalima. Zanimljivo, Hrvatske ceste dosad nisu imale savjetnika.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali