VODITELJICA PROJEKATA

BIVŠA MISS UNIVERSE DOBILA POSAO U ZAGREBAČKOM HOLDINGU: Mediji doznali koliku će plaću imati

Bivša Miss Universe Hrvatske, Sarah Ivanković, nova je zaposlenica Zagrebačkog holdinga na mjestu voditeljice projekata u službi za korporativni razvoj.

Splitska manekenka i diplomirana ekonomistica, Sarah Ćosić Ivanković, kako je službeno potvrđeno za Jutarnji list, u ponedjeljak je počela raditi u podružnici ZET, i to kao voditeljica projekata u službi za korporativni razvoj za što će primati plaću od 10 tisuća kuna.

‘Gospođa Ivanković svojim će radom i znanjem pridonijeti razvoju novih projekata Zagrebačkog holdinga’, kazala je Senka Knežević iz Odnosa s javnošću ZGH-a.

 

pxl_miss01_ma4_sce_071009

 

Kako Jutarnji list doznaje, u službi za korporativni razvoj zaposlit će se još deset ljudi, neki će biti novi, a neki premješteni iz drugih službi ili direkcije ZGH-a, i to u cilju jačajanja službe zbog izvlačenja sredstava iz fondova EU-a.

Osim toga, Holding je zapošljavao i u podružnici Upravljanje projektima, gdje je nedavno došao Nebojša Kirigin, nekadašnji pomoćnik bivšeg SDP-ova ministra MUP-a, Ranka Ostojića, za plaću od 13 tisuća kuna.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr