Besplatan javni prijevoz svim posjetiteljima INmusic festivala

Generalni pokrovitelj INmusic festivala Ožujsko pivo u partnerstvu sa ZET-om i ove je godine organizirao besplatan javni prijevoz za posjetitelje INmusic festivala u sklopu kampanje „Razmisli – kad piješ, ne vozi“. Svim posjetiteljima osiguran je besplatan javni prijevoz ZET-ovim tramvajima i autobusima tijekom festivala koji se održava od 23. do 25. lipnja na zagrebačkom Jarunu.

Prilikom ulaska u ZET-ova vozila dovoljno je predočiti ulaznicu ili festivalsku narukvicu i bezbrižno uživati u INmusic festivalu. Kako bi se svi posjetitelji mogli potpuno prepustiti uživanju u izvedbama najvećih svjetskih bendova poput The Black Keys, Pixies, MGMT, Foals, The Fratellis, Bombay Bicycle Club, Wolfmother, Flogging Molly i mnogih drugih, Zagrebačka pivovara i ove se godine odlučila pobrinuti za njihov „siguran“ provod.

Kampanjom „Razmisli – kad piješ, ne vozi“ Zagrebačka pivovara želi podignuti svijest o neprihvatljivosti vožnje i konzumacije alkohola te educirati javnost o opasnostima vožnje u alkoholiziranom stanju. Kao prvi i vodeći glas odgovornog konzumiranja piva u zemlji, Zagrebačka pivovara kampanjom „Razmisli“, koju provodi od 2008. godine, aktivno zagovara odgovornu konzumaciju alkohola i sigurnog ponašanja u prometu, što je dokazala svojom prisutnošću i na ovogodišnjem izdanju INmusic festivala.

Organizatori poručuju da festivalskih ulaznica nema još mnogo. Možete ih pronaći za samo 349 kuna u najbližem Tisak Media centru i Tisak Media Webshopu, u Dirty Old Shopu u Zagrebu te na službenim stranicama festivala: www.inmusicfestival.com.

Inače, HŽ Putnički prijevoz svim putnicima koji putuju na INmusic festival odobrava popust u visini 40% od redovite prijevozne cijene, u 1. i 2. razredu svih vrsta redovnih vlakova. Odobreni popust vrijedi na svim relacijama s područja Republike Hrvatske do kolodvora Zagreb Glavni kolodvor i natrag, kao i za putnike iz Republike Slovenije.

Povlastica će se moći koristiti od 20. do 27. lipnja 2014. i to na udaljenostima većim od 25 km.

Povratak na Net.hr