RASPRAVA O LOŠEM REJTINGU

BERNARDIĆ SAČUVAO ŽIVU GLAVU I POHVALIO SE NAKON SJEDNICE PREDSJEDNIŠTVA: ‘Nisu zatražili moju smjenu’

Davor Bernadić je rekao da nitko nije zatražio njegovu smjenu na sjednici Predsjedništva SDP-a

Nakon četiri sata rasprave na sjednici Predsjedništva SDP-a, koja je bila sazvana kako bi se razgovaralo o lošem rejtingu stranke, Davor Bernardić je rekao kako nitko nije zatražio njegovu smjenu, izvještava N1 televizija.

“Davor Bernardić nakon 4 sata rasprave na predsjedništvu o rejtingu stranke: nitko nije zatražio moju smjenu”, napisala je Twitteru novinarka Ana Mlinarić.

“Razgovarali smo otvoreno, bilo je sjajno, afirmativno, o doprinosu koji svatko daje i može dati, o ulozi ljudi koji će biti naši glavni komunikatori i nositi SDP u pobjedu na europskim izborima, i kako poboljšati rad. Kao što vidite iz dana u dan se to poboljšava”, smatra Bernardić koji je na pitanje o članovima koji traže njegov odlazak rekao da “ne prepričava razgovore”.

SJEDNICA PREDSJEDNIŠTVA SDP-a, TEMA – KRIMINALAN REJTING: Hoće li tražiti Bernardićevu odgovornost?

Borba protiv diskriminacije

Bernardić je rekao da nije bilo osobnih razgovora, već su razgovarali o stanju u kojem se nalazi Hrvatska. Smatra da Hrvatska ne smije nikoga diskriminirati te je naglasio da je Zakon o udomiteljstvu neprihvatljiv zbog diskriminacije istospolnih parova

“Hrvatska ne smije biti zemlja koja diskriminira nikog”, kaže i naglašava da je potpuno neprihvatljiv Zakon o udomiteljstvu koji diskriminira istospolne parove. Najavio je i rješenje za pitanje udžbenika i prijedlog poljoprivredne politike.

“Moramo se boriti protiv svakog oblika diskriminacije i nepravde”, kaže Bernardić.

O Vladinim reformama

“Oni koji su radili za tajkune skloni su dizati plaće najbogatijima. Ovo je vlada sukoba interesa koja daje samo onima koji imaju, a ponižava ostale i tjera ih preko ruba ljudskog dostojanstva”, rekao je Bernardić

Povratak na Net.hr