Play ponuda

BAUK KOMENTIRAO ZABRANU ULASKA SDP-OVCIMA U HOTEL U IMOTSKOM: / 'Vlasnik ima pravo za to, ali jednu riječ je trebao zamijeniti'

Image

Kazao je kako očekuje obranu premijera Plenkovića glede tog incidenta

26.2.2021.
8:54
Play ponuda

SDP-ov zastupnik Arsen Bauk izjavio je u petak kako vlasnik hotela "Zdilar" u Imotskom koji je na objekt napisao "Zabranjen ulaz za SDP, Arsena Bauka i Nenada Stazića" ima legitimno pravo na kritiku oporbe ili vladajućih, no trebao je riječ 'zabranjen' zamijeniti s 'nisu dobro došli'.

"Smatram da se sve ovo dogodilo zbog mog istupa glede karnevala u Imotskom gdje se spaljuju lutke istospolnog para s djetetom", rekao je Bauk u emisiji "U mreži Prvog" HRT-a.

Kazao je kako očekuje obranu premijera Plenkovića glede tog incidenta dodavši kako se izuzetno raduje zato što je HDZ već krenuo u tom smjeru.

"Prva reakcija HDZ-a bila je korektna", istaknuo je.

Image
NAKON KAFIĆA 'TRI MAJMUNA' OGLASIO SE I RESTORAN IZ IMOTSKOG: /

Zabranili ulaz Bauku i Staziću

Image
NAKON KAFIĆA 'TRI MAJMUNA' OGLASIO SE I RESTORAN IZ IMOTSKOG: /

Zabranili ulaz Bauku i Staziću

Filipović: 'Promptno smo reagirali'

Kandidat HDZ-a za zagrebačkog gradonačelnika Davor Filipović istaknuo je u emisiji kako su, na slučaj u Imotskom, HDZ i premijer Andrej Plenković promptno reagirali te osudili neprimjereni ispad.

Naime, slučaj 'Tri majmuna' i objava vlasnika kafića u Rijeci da u njegov lokal nisu dobrodošli članovi, glasači i simpatizeri HDZ-a jučer je dobio nastavak u Imotskom ali ovaj put na račun SDP-a zbog čega je sinoć reagirao HDZ.

"Premijer je reagirao kako bi pokazao na neprimjereno ponašanje u našem društvu. Svjedoci smo terorističkog čina usmjerenog prema Vladi, koji su neki pokušali relativizirati. Također, u Rijeci došlo je do slanja diskriminatorne poruke prema članovima i simpatizerima HDZ-a. No kada se prešućuje jedna diskriminacija, to dovodi do isključivosti koja se na žalost, jučer dogodila u Imotskom, rekao je i dodao kako sa svi moramo boriti protiv ovakvih stvari", kazao je Filipović.

Play ponuda
Play ponuda