'ZA AMERIKU I NAŠ SVIJET'

BATARELO PODIVLJAO NA FACEBOOKU ZBOG TRUMPOVA PORAZA: Bidena nazvao ‘fake katolikom’ i ‘babykillerom’, ali to nije sve

Kontroverzni Vice John Batarelo nije se mogao pomiriti s porazom Donalda Trumpa na američkim predsjedničkim izborima, pa je najprije citatom iz ‘Gospodara prstenova’ pozvao na borbu, a zatim i osobno napao Joea Bidena

Predsjednik katoličke udruge Vigilare, Vice John Batarelo pobornik je dosadašnjeg američkog predsjednika Donalda Trumpa koji je izgubio na prošlotjednim predsjedničkim izborima, čiji su se rezultati uz veliku neizvjesnost čekali sve do subotnjeg poslijepodneva.

BATARELO TVITAO – ‘HRVATI ZA TRUMPA’, SAD SE SPRDAJU S NJIM: U komentarima ispod tweeta odvija se kompletan šou

Batarelo je toliko konsterniran time da je na Facebooku podijelio citat iz ‘Gospodara prstenova’ uz dodatak: “Za Ameriku i naš svijet. Nikada nema predaje bez obzira kakvo globalističko crnilo misli da sve vodi…”

“Sinovi Gondora i Rohana! Moja braćo! U vašim očima vidim isti strah koji bi i meni zaledio srce! Možda će doći dan kada će hrabrost muškaraca nestati, kada ćemo napustiti prijatelje i prekinuti sve zajedničke veze. Ali danas nije taj dan! Doći će vrijeme vukova i razbijenih štitova jednom kada vrijeme Ljudi dođe svome kraju! Ali to nije ovaj dan! Danas je dan borbe! Zbog svega što vam je drago na ovoj dobroj Zemlji, predlažem da ustanete, narode Zapada! (Kralj Aragorn, Gospodar prstenova, Povratak kralja)”, pisao je Batarelo na Facebooku.

A onda se u maniri američkih predizbornih kampanja obrušio na Joea Bidena nazvavši ga “fake katolikom” i “babykillerom”, koji je “dijabolički sazreo i postao izdajnik katoličke vjere.” Njegov status prenosimo u cijelosti:

“Zašto se ljevičari, marksisti, sekularisti i općenito radikali vesele što je izabran ‘katolik’ Joe Biden? Zato što je FAKE katolik. On je ‘njihov’ katolik: slab, prevrtljiv, mlak, licemjer, ‘simpa’, kukavica… baš kako ‘svijet’ očekuje.

Umjesto da se bori za nerođeni život kao što je to kako-tako radio na početku svoje političke karijere, sada je dijabolički ‘sazreo’ i postao potpuni izdajnik svoje katoličke vjere i gorljivi zagovornik ubijanje nerođene djece (babykiller) i kontraverznu i zlu sudsku odluku Roe P. Wade iz 1973. godine.

Fake katolik Joe, molim vas nemojte govoriti o vjeri i Bogu te onda u drugoj sekundi govoriti o ‘pravu’ na pobačaj, to jest ubojstvo. Činite strašno svetogrđe. Molim za vašu dušu, jer uskoro ćete stati pred Bogom i odgovarati za milijune ubijene nerođene djece”, ustvrdio je kontroverzni Batarelo.

Povratak na Net.hr