BANDIĆU JE PREOSTALA JEDINO NADA: / Nije osvojio niti jedan mandat; Lovrić: 'Hvala Bogu ako su naši glasači ovako htjeli'

Voditelj izbornog stožera Stranke rada i solidarnosti rekao je da se nada osvajanju jednog mandata

5.7.2020.
20:14
Josip Regović/PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Voditelj izbornog stožera stranke Bandić Milan 365 - Stranke rada i solidarnosti Ivica Lovrić, u nedjelju je nakon izlazne ankete izjavio da se u njihovoj stranci još uvijek nadaju jednom mandatu, prije svega u drugoj izbornoj jedinici gdje je nositelj liste bio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

'Imali smo za cilj jedan mandat'

"Mi smo imali za cilj osvajanje jednog mandata, da ostanemo parlamentarna stranka. Vidjet ćemo konačne rezultate, nadamo se još uvijek da bi se taj jedan mandat mogao dogoditi, prije svega u drugoj izbornoj jedinici", rekao je novinarima Lovrić.

Ustvrdio je i kako su izlazne ankete uglavnom točne. "One su naravno dosta drukčije nego što su to najavljivale predizborne ankete, ali hvala Bogu ako su naši glasači ovako htjeli mi možemo samo čestitati onima koji su osvojili najviše mandata - a to je kao što vidimo HDZ", rekao je Lovrić. "I naravno ne treba im puno zavidjeti na uspjehu jer pred njima je ozbiljan posao, znamo u kakvo vrijeme ulazimo, kakva nas situacija čeka prije svega vezano uz gospodarstvo i možemo samo poželjeti izbornom pobjedniku da bude na razini zadaće koja ga čeka", rekao je voditelj izbornog stožera stranke Bandić Milan 365.

Bandić u stožeru oko 22 sata

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik i predsjednik stranke Bandić Milan 365, još nije došao u svoj izborni stožer. Očekuje se tek iza 22 sata.

Inače, u izbornom stožeru njegove stranke gdje se očekuju rezultati parlamentarnih izbora je izuzetno mirno i nema puno ljudi, tek neki od kandidata i kandidatkinja, članova i članica stranke i simpatizera. Rezultati se čekaju u prostoru stranke u Praškoj ulici 5 i vani, pored prostora stranke.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali