Vršiteljica dužnosti zagrebačkog gradonačelnika, Jelena Pavičić Vukičević poručila je da je na njoj posebna odgovornost, jer obitelj pokojnog Milana Bandića moli za dostojanstvo. Dodaje kako je bacanje lošeg svjetla na njega istovremeno i bacanje lošeg svjetla na sve njegove suradnike, pa tako i na nju.

"Imam potrebu pokazati što smo sve radili, imam potrebu pokazati projekte koji su istinska preobrazba grada", rekla je u Intervjuu tjedna HRT-a te dodala da institucije rade svoj posao istražujući okolnosti Bandićeve smrti.

Istaknula je da BM365 - Stranka rada i solidarnosti postiže dobre rezultate samo na lokalnim izborima te da bi se upravo na izbornim rezultatima moglo vidjeti jesu li mnogi zaposlenici Gradske uprave i Zagrebačkog holdinga dobili posao preko Bandićeve veze.

"Ja to ne mogu prihvatiti. Svi oni koji su na legalan način zaposleni u Holdingu ne trebaju se brinuti za svoja radna mjesta", naglasila je.

Dodala je da će se koaliranje njene i drugih stranaka događati samo "projektno" te da je naučila kako se to radi. "Mi smo svi ovdje da pružimo najbolje svojim građanima", zaključila je Pavičić Vukičević.