BANDIĆA PITALI O BESPLATNOM PARKINGU U ZAGREBU, ON SE ISTRESAO NA NOVINARKU: / 'Ovo pitanje je opasnije od koronavirusa'

Bandić je kazao da niti jedan grad nije ukinuo naplatu parkiranja pa je inzistirao na tome da mu se kaže 'koji su to gradovi', a nakon što su mu navedeni gradovi,

25.3.2020.
16:46
screenshot Twitter
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Neki europski gradovi poput Beča, britanskog Leedsa, novozelandskog Wellingtona pa čak i neki hrvatski poput Ludbrega ili Zaprešića, odlučili su zbog koronavirusa ukinuti naplatu parkiranja. No, ne i Zagreb jer gradonačelnik Milan Bandić smatra da to nije opcija.

Novinarka televizije N1 upitala je Bandića hoće li Zagreb baš poput nekih europskih i hrvatskih gradova ukinuti naplatu parkinga. Njegov odgovor je glasio: "Ovo pitanje je opasnije od koronavirusa".

K tome, novinarki je kazao "nemojte mi govoriti neki gradovi" te je ustvrdio da on "nije političar, nego gradonačelnik već šesti mandat". Još je govorio da niti jedan grad nije ukinuo naplatu parkiranja pa je inzistirao na tome da mu se kaže "koji su to gradovi". Nakon što su mu navedeni gradovi on se i dalje držao svoga da "niti jedan grad nije ukinuo naplatu parkiranja".

Novinarku je optužio za dezinformacije i naveo da su one "kažnjiva stvar". "Dezinformacije i poluinformacije su neka vrsta koronavirusa", rekao je Bandić.

No, ono što je novinarka rekla nisu dezinformacije nego istina pa se postavlja pitanje tko tu treba biti kažnjen.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali