OGLASIO SE O PUCNJAVI

BANDIĆ: ‘Zagreb je jedna od najsigurnijih europskih metropola; očekujemo od policije da što prije rasvijetle okolnosti’

‘Kao pojedinci i kao društvo moramo se pitati kako smanjiti razinu konfliktnosti u svom okruženju i društvu u cjelini’, poziva Bandić

Jutros je na Markovom trgu ranjen policajac koji je podvrgnut operaciji te je stabilno. Počinitelj se ubio ubrzo nakon ovog napada nakon što je kraće vrijeme bio u bijegu.

OVO JE NAPADAČ (22) S MARKOVOG TRGA: Ranio je policajca, objavio status na Facebooku pa se ubio; otkriven i mogući motiv napada 

O pokušaju ubojstva oglasio se i Milan Bandić

„Najoštrije osuđujemo ovaj bezumni čin nasilja u kojem je teško ranjen policajac i u kojem je počinitelj presudio samom sebi.

Ranjenom policajcu želim brzi oporavak. Danas smo svi s njim i njegovom obitelji, a od policije i nadležnih službi očekujemo da što prije rasvijetle sve okolnosti.

Kao pojedinci i kao društvo moramo se pitati kako smanjiti razinu konfliktnosti u svom okruženju i društvu u cjelini.  Kako sigurnost, a Zagreb je objektivno jedna od najsigurnijih europskih metropola, održati i podići na još višu razinu, jer sigurnost je okvir i temelj za sve drugo.“, stoji u priopćenju ureda gradonačelnika.

Povratak na Net.hr