BIT ĆE ONLINE KONCERT

BANDIĆ UPUTIO PORUKU MATURANTIMA KOJI OVE GODINE NEĆE IMATI NORIJADU: ‘Vi ste drugačija generacija, to će vas učiniti jačima’

Zagrebačkim maturantima nastava završava u četvrtak, 28. svibnja, kada se obilježava i Dan zagrebačkih maturanata. Umjesto tradicionalnog koncerta na otvorenom i povorke, održat će se online koncert Psihomodo Popa u 19 sati u kino dvorani I. gimnazije koji će se prenositi preko streama

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić uputio je u srijedu poruku maturantima povodom završetka njihovog srednjoškolskog obrazovanje te im poželio uspjeh na profesionalnom i osobnom putu.

“Drage maturantice, dragi maturanti, došli ste do kraja svog srednjoškolskog obrazovanja i do kraja možda najljepšeg poglavlja u vašem mladenačkom životu. Ponesite sa sobom sva znanja, mudrosti i lijepa sjećanja i budite sretni zbog novog početka koji je pred vama”, poručio je Bandić.

Dodao je da vjeruje u njihov uspjeh te im poželio svako dobro u onome što ih čeka na profesionalnom i osobnom putu.

Bandić se osvrnuo na epidemiju koronavirusa i potres, koji su ovogodišnjoj generaciji maturanata onemogućili održavanje Norijade i maturalnog plesa.

“Vi ste drugačija generacija jer ste preživjeli drugačije i nikad doživljene izazove. Siguran sam da će vas to učiniti jačima i pomoći vam da i u budućnosti budete spremni na nove i nepredvidljive izazove”, stoji u Bandićevoj poruci maturantima.

Zagrebačkim maturantima nastava završava u četvrtak, 28. svibnja, kada se obilježava i Dan zagrebačkih maturanata. Umjesto tradicionalnog koncerta na otvorenom i povorke, održat će se online koncert Psihomodo Popa u 19 sati u kino dvorani I. gimnazije koji će se prenositi preko streama.

Povratak na Net.hr