SVIMA ĆE IH DONIRATI

BANDIĆ U OČEKIVANJU SNIJEGA U ZAGREBU: ‘Ja sam spreman sa svojom lopatom ispred Bužanove 4’

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić gostovao je na N1 i komentirao pripremu gradske zimske službe, kao i pripremu za lokalne izbore, koji će se održati u svibnju sljedeće godine.

Komentirajući spremnost zimske službe Grada Zagreba, Bandić je rekao da ona mora biti spremna kao da će napadati metar snijega, bez obzira koliko ga napadalo.

“Imamo najbolju zimsku službu u Europi, tehnički, organizacijski i ljudski”, istaknuo je Bandić, dodavši da Zagreb ima 15 baza zimske službe, 259 ekipa u tri zone pripravnosti.

‘Imamo najčišće ceste kad snijeg padne’

“Bez lažne skromnosti, imamo najčišće ceste kad snijeg padne”, rekao je Bandić, dodavši da je ponosan što su mu građani dali odgovornost za upravljanje javnim potrebama, uvjeravajući da će zagrebačke ceste biti čiste čim padnu prve pahulje.

“Ja sam spreman sa svojom lopatom ispred Bužanove 4, isto savjetujem i svim kućnim savjetima, kako bi svatko bio odgovoran za čistoću ispred svoga haustora ili kuće”, rekao je Bandić, dodavši da se nada da će ga gradske službe poslušati i provesti njegovu ideju da svakom zagrebačkom kućanstvu donira lopatu, kako bi bili odgovorni i očistili snijeg ispred svojih ulaza.

Što se tiče predstavljanja programa pred lokale izbore u svibnju sljedeće godine, Bandić je rekao da on svoj program, kad je u pitanju čišćenje, predstavlja već sedamnaesti put.

“Što se tiče protukandidata na predstojećim izborima, ja im želim svima puno uspjeha”, rekao je Bandić, dodavši da očekuje dobru utakmicu, u kojoj će bolji pobijediti.  “Ne mislim da će biti više protukandidata nego zadnji put. Sve je to u biti isto kao i prije 4 godine”, rekao je Bandić.

‘Vodio sam ih za ručicu, učio hodati po Zagrebu’

Komentirajući stanje u SDP-u, stranci čiji je bio član, Bandić je istaknuo da im želi sve dobro. “Pa i ljudima koje će SDP predstaviti kao svoga protukandidata. Želim mu uspjeh, bez obzira tko to bude”, rekao je Bandić.

Objasnio je što je mislio kad je rekao da su SDP-ovi kandidati “njegova politička djeca”. “Ja sam ih sve učlanio u stranku, vodio za ručicu, učio hodati po Zagrebu. Volio bih da demonstriraju ono što sam ih naučio. Oni zagovaraju socijaldemokraciju, ja je uspješno provodim”, rekao je Bandić.

Povratak na Net.hr