Bandić: Radio 101 neće biti niti prigušen niti ugašen

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je nakon sastanka s predsjednikom Uprave Radija 101 Dragom Perićem i direktorom programa Igorom Tomljanovićem rekao da Radio 101 neće biti niti prigušen niti ugašen.

Na sastanku u Gradskoj upravi predstavnici Radija 101 razgovarali su s gradonačelnikom o aktualnoj situaciji i problemima u kojima se trenutno nalazi popularna Stojedinica.

Gradonačelnik Bandić je izrazio spremnost da Gradska uprava, na različite načine, pomogne Radiju 101 kako bi prevladao postojeće financijske poteškoće, priopćeno je iz Gradske uprave.

“Zbog Zagrepčana i svih onih do kojih dopire frekvencija i dobre vibracije Stojedinice, Radio 101 neće biti niti prigušen niti ugašen!”, naglasio je Bandić.

Dogovoreno je da će zagrebački gradonačelnik biti i pokrovitelj koncerta za pomoć Radiju 101 koji se planira krajem veljače u zagrebačkoj Areni, a na kojem se očekuju nastupi vodećih hrvatskih bendova.

“Na taj će način i Grad Zagreb i svi slušatelji pomoći kultnoj Stojedinici da smanji dugove i prevlada aktualnu krizu”, stoji u priopćenju Gradske uprave.

Povratak na Net.hr